Sisältöjulkaisija

angle-left Hyödynnä vahvuutesi – Innostu intohimostasi -tapahtuma

Hyödynnä vahvuutesi – Innostu intohimostasi -tapahtuma

Hyödynnä vahvuutesi – Innostu intohimostasi -tapahtuma on tarkoitettu eri-ikäisille, joita kiinnostaa esimerkiksi oman tai uuden uran löytäminen sekä uudet tavat, joilla voi toteuttaa itseään töissä tai vapaa-ajalla.

Aika: lauantai 26.10.2019
Paikka: Sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarinen, Koulutie 3, Kitee

Ilmoittaudu maksuttomiin työpajoihin ja tilaisuuteen, lounaalle ja lasten ohjelmaan 18.10. mennessä tämän linkin kautta.

Tavoitteena on, että kuulijat löytäisivät vahvuutensa, jotta he innostuivat etsimään uutta työtä, koulutusta tai vaikkapa harrastusta.

Päivän pääesiintyjinä ovat hotelliyrittäjä Saimi Hoyer ja Korumies Arvi. Korumies Arvi kertoo, kuinka hänestä kasvoi menestynyt nuori yrittäjä lapsuuden intohimon kautta. Miten elämässä on esteet tehty ylitettäväksi niin kilparadalla kuin arjessa. Miten omien unelmien saavuttamisen esteenä on vain oma pää ja miten tärkeää on itseensä luottaminen.

Lisäksi päivään sisältyy erilaisia työpajoja, joista kukin voi valita sopivat oman mielenkiintonsa mukaan. Työpajoja on kahdessa osassa, joten useamman työpajan valikoimasta voi valita kaksi. Työpajojen teemat vaihtelevat hyvinvoinnista some-julkisuuteen. Yhden työpajan tähtenä on Metsä Man -nimellä suosittuja Youtube-videoita julkaiseva Timo Juvonen Tuusniemeltä.


AIKATAULU

9.00 - 10.00 Ilmoittautuminen
10.00 - 10.30 Alkusanat
10.30 - 12.00 Työpajat
12.00 - 12.30 Korumies Arvi: Esteet on tehty ylitettäviksi
13.15 - 14.15 Saimi Hoyer
14.30 - 16.00 Työpajat (Tarkemmat tiedot työpajojen sisällöstä tästä linkistä)
 

 

Tapahtuman mainoskuva, esiintyjien kasvot ja nimet.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute