Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen Hileaseman avainkorttien vaihto parhaillaan käynnissä

Kiteen Hileaseman avainkorttien vaihto parhaillaan käynnissä

Jokaisen hileaseman käyttäjän tulee vaihtaa avainkortti uuteen, koska hileaseman lukitukset on uusittu. Tarkemmat tiedot löydät oheisesta uutisesta.

Jokaisen hileaseman käyttäjän tulee vaihtaa avainkortti uuteen. Hileaseman lukitukset on uusittu. Vanha avainkortti toimii uuden kanssa rinnakkain siirtymäajan, hileaseman ovella on kaksi lukijaa, vanhalle sekä uudelle kortille.

Kesäkuussa avainkortin vaihto on mahdollista Kiteen kaupungin teknisessä keskuksessa, kaupungintalolla, osoitteessa Kiteentie 25 (alin kerros, huone 14).

Voit tulla ilman ajanvarausta paikalle klo 9-12 ja 12.30-15 seuraavasti:

                          ma – ke 10. - 12.6.

                          ma – to 17. - 20.6.

                          ma – to 24. - 27.6.

Asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä, varaudu odottamaan vuoroasi. Mikäli et pääse paikalle kaupungintalon aukioloajan (klo 9–15) puitteissa, pyydämme varaamaan ajan puhelimitse numerosta: 040 1052015. Huomioikaa, että em. numero on käytössä ainoastaan aikavälillä 3.-27.6.2024.

Huomioikaa, että Kiteen kaupungintalo on suljettuna ajalla 1.-28.7.2024 ja hileaseman avaimia ei vaihdeta lainkaan aikavälillä 1.-31.7.2024.

Mikäli ette jostakin syystä ehdi vaihtamaan avainkorttia kesäkuun aikana, varatkaa myöhemmin aika normaalin käytännön mukaisesti. Lisätietoja kaupungin verkkosivuilta kohdasta Asuminen ja ympäristö > Asuminen > Jäähileasema

Kuvassa jäätä ja jäähilekone.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute