Sisältöjulkaisija

angle-left Fannipuisto on nyt virallisesti avattu kesäkauteen 2024!

Fannipuisto on nyt virallisesti avattu kesäkauteen 2024!

Fanni-tunnetaitopuisto on auki koko kesän, tosin jossain vaiheessa on luvassa pieni huoltotauko. Fanni-tunnetaitopuisto on varsin uusi, se avattiin Kiteellä viime heinäkuussa.

Fanni-tunnetaitopuiston kauden avajaisia vietettiin lauantaina 18.5. Kiteen MLL:n toimesta. Aurinkoinen sää helli avajaisten iloisia lapsivieraita, joita puistossa vieraili parin tunnin aikana noin 150.

Kauden avajaisissa lapset pääsivät leikkimään, puhaltelemaan saippuakuplia ja monille saippuakuplakone oli hillittömän hauska vekotin. Kiteen MLL tarjosi avajaisvieraille mehua ja munkkeja, jotka maistuivatkin leikin lomassa mainiosti. Monet lapsista ja vanhemmista kävivät kasvomaalauspisteellä, josta sai valita piirrettäväksi vaikka sydämen tai auringon sään mukaisesti.

Fannipuiston portit avattiin jo 9.5. Virallisia avajaisia oli alunperin suunniteltu vapuksi, mutta muutama päivä ennen vappua todettiin turva-alustan olevan vielä jäässä, joten lasten turvallista kiipeilyä ei voitu vielä kaupungin puolesta taata. Samalla puistossa huomattiin pieniä keväthuoltotarpeita.

Fanni-tunnetaitopuisto on auki koko kesän, pieni huoltotauko joudutaan jossain vaiheessa kesäkautta pitämään, tästä ilmoitellaan lähempänä tarkemmin.

Oletteko huomanneet Linkin etupuolelle pystytettävän telineitä ja trampoliineja? Työmaa-alueella on täysi tohina päällä ja isommalle väelle tarkoitetun alueen pitäisi valmistua kesäkuun loppuun mennessä. Avajaisjuhlat on siis tiedossa myös heinäkuun alkupuolelle.

 

Kuvassa Kiteellä sijaitseva Fanni-tunnetaitopuisto.

Kuvassa Fanni-tunnetaistopuisto keväisessä säässä. Kuvassa näkyy eri laitteita.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute