Uimarannat

Uimarannat

Kiteen kaupungin ylläpitämät uimarannat

Kitee

  • Rantauimala, Postinranta, Uimarannantie, 82500 KITEE. Alueella on kameravalvonta. Postinrannan pukukopit ja wc:t kesällä 2019 avoinna 7.6.-18.8. päivittäin klo 10-20. Postinrannan uimarannalle on mm. uusittu laituri ja vaihdettu uimarannan hiekka kesällä 2016. Rannalla myös nuotion teolle mahdollisuus.

Kesälahti

  • Sortolammen uimapaikka, Sortolampi. Sortolammentie, 59800 KESÄLAHTI. Uimapaikalle on syksyllä 2018 rakennetut laituri (sis. hyppykoroke), nuotiopaikka, ulko-wc ja hyvätasoiset pukukopit. Alueella on kameravalvonta.
  • Taipaleen uimaranta, Pyhäjärvi. Taipaleenrannantie, 59800 KESÄLAHTI

Lisäksi Kiteen kaupungin alueella on seuraavat uimapaikat, joiden hoidosta kaupungilla on kumppanuussopimus. Näiden uimapaikkojen hoidosta ja kunnossapidosta vastaa kumppanina oleva yhdistys.

Kiteen kaupungin uimapaikat, jotka kumppaniyhdistyksen hoidossa:

  • Puhoksen uimaranta, Akkaniementie, 82430 PUHOS, Puhoslampi. Uimapaikan ylläpitäjä Puhoksen Vesa ry
  • Mäntyrannan uimaranta, Puruvesi. Osoite: Vääränmäentie 59 B, 59800 KESÄLAHTI. Uimapaikan ylläpitäjä Rasti-Salokylän kylätoimikunta.
  • Muljulan erä- ja luontopolun uimaranta, Orivesi. Uimapaikan ylläpitäjä Muljulan kyläyhdistys ry. Alueella mm. nuotiopaikka, pukukopit.

Uimarannoilla ja uimapaikoilla ei ole uinninvalvontaa.

Kiteen kaupungin liikuntatoimi yhteistyökumppaneineen vastaa uimarantojen kunnossapidosta. Uimaveden mikrobiologista laatua valvoo Pohjois-Karjalan Ympäristöterveys. Kerran kuussa tapahtuvan näytteenoton yhteydessä mitataan myös veden lämpötila ja tarkkaillaan mahdollista levien esiintyvyyttä. Samalla seurataan uimarannan ja sen varustelun asianmukaisuutta.

Seurantatulokset julkaistaan ko. uimarantojen ilmoitustauluilla.

Pidetään uimarannat siisteinä katso täältä

Raikkaita uintihetkiä !

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

   YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Tapio Niskanen

vapaa-aikapäällikkö
040 105 1189
tapio.niskanen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute