Lähiliikuntapaikat

Arppen lähiliikuntapaikka

Lähiliikuntapaikat

Arppen lähiliikuntapaikka

Arppen lähiliikuntapaikka sijaitsee Arppen yhtenäiskoulun piha-alueella. Lähiliikuntapaikalla käytössä ovat mm. kahdessa eri kohdassa sijaitsevat ulkokuntoiluvälineet, hiekkatekonurmipohjainen monitoimiareena, erilaiset keinut, kiipeilytelineet, parkourkuutiot, pyörivät istuimet ja palloseinät.

Ulkokuntoiluvälinealueilla hyödynnetään oman kehon painoa lihaskuntoharjoittelussa. Kirjaston vieressä oleva ulkokuntoiluvälinealue soveltuu välineiden puolesta hyvin senioreille ja normaalille kuntoliikkujille. Arppen koulun ja lukion rakennuksen välissä olevalla ulkokuntoilualueella on enemmän ns. street work out -tyyppisiä kuntoilulaitteita, joissa vain mielikuvitus on rajana kuntoilessa. Ulkokuntoilulaitteista löytyy ohjeita ja opastuksia liikkeiden suorittamiseen.

Lisäksi alueelta löytyy luistelukaukalo, liikennepuisto ja Kiteen tennisseuran ylläpitämät tenniskentät.

Lähiliikuntapaikan toiminnot ja välineet ovat kouluaikana ensisijaisesti Arppen yhtenäiskoulun käytössä, muuna aikana toiminnot ja välineet ovat vapaasti kuntalaisten käytössä.

Turvallisuusasiakirja

 

Kesälahden lähiliikuntapaikka

Kesälahden lähiliikuntapaikka sijaitsee Kesälahden yläkoulun pihalta ulkokuntosalin muodossa ja alakoulun pihassa leikki- ja liikuntavälineiden muodossa. Yläkoulun pihan ulkokuntosalilta löytyy erilaisia lihaskuntoiluun liittyviä laitteita. Alakoulun pihan leikkivälineistöjä ovat mm. erilaiset keinut, tasapainoiluun ja kiipeilyyn liittyvät välineet. Lisäksi alueelta löytyy mm. frisbeegolf-rata (yläkoulun pihalta lähtö), koripallotelineet ja jalkapallomaalit (alakoulun piha).

Lähiliikuntapaikan toiminnot ja välineet ovat kouluaikana ensisijaisesti Kesälahden yhtenäiskoulun käytössä, muuna aikana toiminnot ja välineet ovat vapaasti kuntalaisten käytössä.

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Koulutie 3

82500 KITEE

Tapio Niskanen

vapaa-aikapäällikkö
 040 105 1189
tapio.niskanen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute