Kiinteistönhoito

Kiinteistöjen palvelupyynnöt

Kiteen kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen palvelupyyntöjärjestelmän kaupungin omistamiin kiinteistöihin. Kiireettömät huollot ja korjaustoimenpiteet ilmoitetaan tämän järjestelmän kautta. 

Pikaista korjausta vaativista töistä, kuten esimerkiksi vesivuodoista, viemärien tukkeutumisista ja ovien avauksista voit joko ilmoittaa suoraan 24h päivystykseen 040 055 7936 tai sähköpostilla
info@talosaato.fi
 

Palvelupyynnön voi tehdä sähköisesti alla olevasta linkistä.
Tee palvelupyyntö 

Vesihuollon yhteystiedot löydät: www.kitee.fi/vesihuolto

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left Team Family ryhmään kutsu

Tervetuloa Team Familyyn!

Kiteen kaupungin varhaiskasvatuksen Stop kiusaamiselle - hanke järjestää joka toinen tiistai 27.9.2022 alkaen tapaamisia perheille Yhteisötalolla.

Team Family ja tunnetaiteilijat - ryhmät kokoontuvat Yhteisötalolla osoitteessa Välttimäentie 4 joka toinen tiistai klo 17-18.30. Ensimmäinen kokoontuminen on 27.9. Team Family -ryhmässä käsiteltäviä teemoja ovat esim. säännöt ja perheen toimintatavat sekä rajojen asettaminen. Tunnetaiteilijoiden kokoontumiset koostuvat rennosta yhdessäolosta, askartelusta, peleistä, leikeistä ja tarjoiluista. Ilmoittautumista ei tarvita, vaan voit saapua paikalle sinulle sopivana iltana. Lue tarkemmat aikataulut ja ohjelmat esitteestä. Tervetuloa!

Tunnenaamat ja Jukka Hukka kirjat

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Ari Jumppanen

toimitilapäällikkö
 040 105 1210
ari.jumppanen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute