Sisältöjulkaisija

angle-left Lisätiedote Kiteen kaupungin varhaiskasvatuksen maksuhyvityksistä koronatilanteessa

Kiteen kaupungin varhaiskasvatuksen maksuhyvitykset koronatilanteessa 13.5. saakka

PÄIVITETTY 8.4.2020

Suomen hallitus on ilmoittanut, että poikkeusolot kouluissa ja varhaiskasvatuksessa jatkuvat 13.5.2020 asti. Myös Kiteen kaupungin maksuhyvitysten ajankohtaa pidennetään 13.5.2020 asti.


PÄIVITYS 8.4.2020:
Pyydämme niitä vanhempia, joiden lapset ovat poissa varhaiskasvatuksesta 14.4-13.5.2020 välisen ajan, ilmoittamaan esimiehille poissaolon jatkumisesta ja maksuhyvityspäivien käyttämisestä mahdollisimman pian, kuitenkin 8.4.2020 mennessä.

Hyvityspäivien käyttäminen edellyttää vanhempien merkitsemät poissaolomerkinnät DaisyNetissä. Mikäli poissaolopäiviä ei ole merkitty hyvitysmahdollisuus poistuu.


  • Jos lapsi on poissa 13.5.2020 asti, niin huhtikuu on täysin maksuton ja toukokuun osalta hyvitetään käyttämättömät alkukuun kokonaiset poissaolopäivät.
  • Kokonaisista yksittäisistä DaisyNettiin ennakkoon ilmoitetuista poissaolopäivistä saa myös edelleen hyvityksen. Ennakkoon ilmoittaminen täytyy tehdä viimeistään edellisenä päivänä klo 9.00. Tämä käytäntö yksittäisten poissaolopäivien hyvittämisestä on tullut voimaan 23.3.2020 ja jatkuu 13.5.2020 saakka. Tällä käytännöllä haluamme huomioida ne perheet, joilla ei ole mahdollisuutta ottaa lasta kokonaan pois varhaiskasvatuksesta, esimerkiksi työn takia. 
  • Hyvitetyt hoitotunnit ovat käytettyjä hoitotunteja, eikä niitä voi siirtää myöhempään ajankohtaan käytettäväksi. 

Valtioneuvoston linjauksen mukaan kehotamme, että ne huoltajat, joiden on mahdollista pitää lapsi kotihoidossa 13.5.2020 saakka, tekevät niin. 

Muistattehan kirjata DaisyNettiin poissaolomerkinnän.

Hyvitettyjä hoitopäiviä voitte hakea ilmoittamalla lapsen poissaoloista sähköpostitse osoitteisiin: nelli.koskinen@kitee.fi tai jaana.mononen@kitee.fi                      

Lapsia rivissä, vain jalat näkyvät.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute