Sisältöjulkaisija

angle-left Mitä kuuluu Kiteen yrityksille 2024?

Mitä kuuluu Kiteen yrityksille 2024?

Business Joensuun Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan toista kertaa Keski-Karjalassa: Kiteellä, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä. Kampanja on Kiteellä torstaina 15.helmikuuta. Ilmoittaudu mukaan uutisesta löytyvän linkin kautta.

Tänä vuonna Keski-Karjalan alueella tavoitteena on kontaktoida parisataa yritystä samalla kun yrityksiä autetaan mutkattomasti ja maksuttomasti yritystoiminnan eri vaiheissa ja palvelutarpeissa.

Kampanjan aikana tavataan yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä mahdollisimman paljon kasvokkain. Erilaisista yritystoimintaan liittyvistä asioista voi jokaisessa kampanjakunnassa jutella Business Joensuun tiimiläisten kanssa rennosti kahvikupin äärellä. Kampanjan aikana Business Joensuun työntekijät vierailevat myös yrityksissä paikan päällä. Yrityksiin ollaan yhteydessä myös tekstiviestein ja puhelimitse.

Business Joensuu on toteuttanut Mitä kuuluu? -kampanjan kolme kertaa aikaisemmin, lisäksi Joensuun kaupungin alueella on toteutettu Yrityskuiskaajat-kampanja jo useamman vuoden ajan. Yhteensä näissä kampanjoissa tavoitettiin viime vuonna yli 1600 yritystä. Viimevuotisissa keskusteluissa nousivat esille erityisesti yrityksen kasvu ja kehitys, talous ja rahoitus sekä rekrytoinnit ja osaavan työvoiman saatavuus, omistajanvaihdokset ja julkiset hankinnat.

Kampanjan aikataulu 2024

Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan Rääkkylässä viikolla 5, Kiteellä viikolla 7 ja Tohmajärvellä viikolla 9.

Kampanjaviikolla järjestään kahvitilaisuuksia joka kunnassa:

Kitee: torstai 15.2. klo 8.00–9.30 | Irman tupa, Kiteentie 26, Kitee.  Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Kesälahti: torstai 15.2. klo 14.00–15.30 | Matamin Lumon kahvikammari, Pyhäjärventie 8, Kesälahti. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Tohmajärvi: torstai 29.2. klo 14.00–15.30 | Tohmajärven SEO, Järnefeltintie 5, Tohmajärvi. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Kuvassa kahvikuppi, kynä ja läppäri puupöydällä, johon auringonvalo osuu hienosti.

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute