Sisältöjulkaisija

angle-left Kohti unelmia – kotiseuduksi Keski-Karjala -tapahtuma 19.maaliskuuta näyttelykeskuksella

Kohti unelmia – kotiseuduksi Keski-Karjala -tapahtuma 19.maaliskuuta näyttelykeskuksella

Tiistaina järjestettävä tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja saada tietoa työmahdollisuuksista ja ohjausta itse työnhakuun. Tarjolla pientä purtavaa eri ruokakulttuureista.

Tapahtuma järjestetään Kiteen näyttelykeskuksessa (Kiteentie 5) tiistaina 19.3.2024 klo 12.30–15 ja se on avoin kaikille paikkakunnalla tai lähialueilla asuville maahanmuuttajataustaisille henkilöille. Mukana tilaisuudessa on myös Riverian, Kiteen kansanopiston ja lukion opiskelijoita. 

Päivä tarjoaa mahdollisuuden tutustua työnantajiin, jatko-opinto- ja vapaa-ajan mahdollisuuksiin Keski-Karjalassa, kuulla työelämän terveisiä, saada tietoa työmahdollisuuksista ja ohjausta työnhakuun. Tarjolla pientä purtavaa eri ruokakulttuureista.

Tapahtuman tarkoituksena on edistää maahanmuuttaneiden kotoutumista, työelämätuntemusta ja työelämä- ja uravalmiuksia.

Mukana tapahtumassa ovat: Kiteen kaupunki, Tokmanni Kitee, K-Rauta Hurri Ky, RTK-Henkilöstöpalvelu, Karelia-ammattikorkeakoulu, SIMHE-Karelia, TalentHUB, Itä-Suomen yliopiston opiskelijalähettiläät, Kiteen evankelinen kansanopisto, Riveria, Judoseura Kippon, Keski-Karjalan Maahanmuuttajayhdistys ALJANS ry, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, ELY-keskus

OHJELMA

klo 12.30–15.00
Esittelypisteisiin tutustumista ja ohjausta työnhakuun

klo 12.30 ja 14.00
Tervetuloa tapahtumaan

kulttuuriohjaaja Markus Pulkkinen ja maahanmuuttokoordinaattori Irma Alekseeva, Kiteen kaupunki

klo 13.30
Vinkkejä työllistymiseen Suomessa, myyntipäällikkö Auli Kauppinen, RTK-henkilöstöpalvelu Oy

Tervetuloa!

Maahanmuuttaneiden kotoutuminen edellyttää, että heille löytyy työtä tai opiskelupaikka, mielekästä vapaa-ajantoimintaa ja he tutustuvat paikkakunnalla muihin ihmisiin. Ellei näin tapahdu paikkakunnalta muutetaan pian pois ja samalla menetämme kaivattua työvoimaa. Ehkäistäksemme tätä poismuuttoa haluamme tarjota Keski-Karjalan alueen maahanmuuttaneille mahdollisuuden verkostoitua, kohdata työnantajia ja kuulla alueella tarjolla olevista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista.

Kuvassa Kiteen näyttelykeskuksen julkisivu kuvattuna aurinkoisena päivänä.

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute