Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija

angle-left Jäähalli siirtyi allekirjoitustilaisuudessa Kiteen kaupungille

Jäähalli siirtyi allekirjoitustilaisuudessa Kiteen kaupungille

Arvioiden mukaan jäähalliyhtiön toimintaa on mahdollista jatkaa Kiteen kaupungin ylläpitämänä nykyisellä kulurakenteella ja toiminnoilla.

Perjantaina järjestettiin Kiteen jäähallilla allekirjoitustilaisuus, jossa paikalla olivat muun muassa Kiteen Jäähalli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Partanen ja Kiteen kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen. Tilaisuudessa jäähallin omistus siirtyi Kiteen kaupungille. Kiteen kaupunginhallitus päätti keväällä ottaa vastaan Kiteen jäähallin kiinteistöön ja irtaimeen omaisuuteen liittyvän lahjoituksen.

Kiteen jäähalli on ollut viimeinen Pohjois-Karjalassa osakeyhtiömuotoisena toiminut jäähalli, ja sen tulot ovat koostuneet lähinnä jääaikamyynnistä sekä Kiteen kaupungin jäähalliyhtiöltä ostamista ulko- ja liikunta-alueiden ylläpidosta.

Arvioiden mukaan jäähalliyhtiön toimintaa on mahdollista jatkaa Kiteen kaupungin ylläpitämänä nykyisellä kulurakenteella ja toiminnoilla. Sähköliittymän siirtyminen Kiteen kaupungin haltuun alentaa myös kuluja. Jäähallitoimintaa voidaan pitää tärkeänä koko Keski-Karjalan alueella. Kiteen jäähallia seuraavaksi lähimmät jäähallit sijaitsevat Joensuussa ja Savonlinnassa.

Kuvassa: Kiteen Jäähalli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Partanen (kuvassa vas.) ja Kiteen kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen. Tilaisuuden musiikista vastasi Markus Pulkkinen

 

Kuvassa jäähalliyhtiön allekirjoitustilaisuus Kiteen jäähallin sisällä. Kuvassa kolme ihmistä jäähallin jäällä, joista kaksi kättelee.

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute