Sisältöjulkaisija

angle-left Yli 75-vuotiaille kiteeläisille jaetaan kenkään kiinnitettävät liukuesteet

Yli 75-vuotiaille kiteeläisille jaetaan kenkään kiinnitettävät liukuesteet

Kiteen kaupungin vanhusneuvosto jakaa kenkään kiinnitettäviä liukuesteitä yli 75-vuotiaille (vuonna 1947 syntyneille ja sitä vanhemmille) kiteeläisille. Liukuesteiden jakelulla pyritään lisäämään ja turvaamaan ikäihmisten omaehtoista liikkumista myös talviaikaan lisäämällä kävelyturvallisuutta ja ehkäistä kaatumisia.
Kiteen vanhusneuvosto on kilpailuttanut kenkään kiinnitettävien liukuesteiden hankinnan ja liukuesteiden toimittajaksi valikoitui Kiteen keskustassa sijaitseva Erästuote. 

Kenkään kiinnitettävien liukuesteiden jakamisessa noudatetaan seuraavia periaatteita:
-    kiteeläisellä vuonna 1947 tai sitä aiemmin syntyneellä henkilöllä on oikeus yhteen maksuttomaan pariin 2GO Allround kokopohjan kevyttä liukuestettä. 
-    Kenkään kiinnitettävien liukuesteiden kokovaihtoehdot ovat:
     S 35-38
     M 38-41
     L 41-43
     XL 44-47
-    Kiteen kaupunki ja Erästuote pidättävät oikeuden liukuesteiden toimituksesta ja kokojen saannista liittyviin toimitus- ja aikataulumuutoksiin.

Toimintaohje Kiteellä asuville


-    Nouda tuote Erästuotteelta Kiteen kaupungin ostolupaa vastaan. Ostoluvan voi noutaa henkilökohtaisesti Kiteen kaupungintalon asiointipisteestä henkilöllisyystodistusta (esim. henkilö- tai ajokortti, passi, KELA-kortti) vastaan. Ostolupien jakaminen aloitetaan 7.11.2022 ja lopetetaan 21.12.2022. Liukuesteet tulee noutaa Erästuotteelta 31.12.2022 mennessä. Erästuote on auki ma-pe 9-17.


Toimintaohje Kesälahden pitäjässä asuville


-    Kesälahden asiointipisteessä kerätään nimilista liukuesteitä haluavista henkilöistä. Listaan kirjataan henkilön kengän-/liukuesteen koko. Kesälahden asiointipisteessä on liukuesteistä mallikappaleita koon tarkistusta varten. 

Ilmoita nimesi ja kokotieto Kesälahden asiointipisteeseen 30.11.2022 mennessä, jonka jälkeen tarvittava määrä tuotteita tilataan Kesälahdelle. Kesälahden tuotteet toimitetaan Kesälahden asiointipisteelle joulukuussa ja liukuestepari tulee noutaa 31.1.2023 mennessä.

Jos kesälahtelainen yli 75 v. henkilö haluaa ostoluvan suoraan Erästuotteeseen, tulee hänen lunastaa se Kiteen kaupungintalon asiointipisteestä.

 

Lisätietoja asiasta antaa:
Kiteen kaupunki/asiointipiste
puh: 040 105 1020 (avoinna arkisin ma-pe klo 9.00-15.00)
sähkoposti: irma.karhapaa@kitee.fi 
 

Talvisessa lumisessa maisemassa polku.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute