Sisältöjulkaisija

angle-left Puhoksessa kuvatusta videosta lisäpotkua loppukiriin Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa

Puhoksessa kuvatusta videosta lisäpotkua loppukiriin Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa

Kiteellä oli torstaihin (23.5.) mennessä kerätty kampanjaan reilut 200 pussia jätettä. Tulos on hyvä, mutta vielä roskapusseja mahtuu kampanjaan. Katso Puhoksessa kuvattu video oheisen uutisen kautta.

Ylen Miljoona roskapussia -kampanja alkoi 15. huhtikuuta ja päättyy 5.kesäkuuta. Kampanjan päättymispäivänä vietetään myös maailman ympäristöpäivää. Viime vuonna kampanjassa kerättiin yli 200 000 pussillista roskaa. Kampanjaan on ilmoittautunut tänä vuonna yli 180 kuntaa tai kaupunkia. Miljoona roskapussia -kampanjaan voi osallistua jokainen, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Tule siis mukaan yksin tai yhdessä perheen tai kaveriporukan kanssa! Kampanjan kummina toimii Peltsi. 

Kitee on kampanjassa vahvasti mukana

Roska-astioita löytyy Kiteen ja Kesälahden torilta sekä Puhoksen matonpesupaikan vierestä. Käsineitä ja roskapusseja jaetaan Kiteen ja Kesälahden asiointipisteissä. Kerätyt roskapussit merkitään myöhemmin laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, mistä roskapussit on kerätty. Laskuri päivittyy kerran päivässä. Viikolla 21 Puhoksessa kuvattiin kampanjaan liittyvä video, jonka voit katsoa tästä. Siinä selviää, miten yksittäiset roskat voivat muuttaa kesäisen harmonista ilmapiiriä, ja miten niistä pääsee tehokkaasti eroon.

Miljoona roskapussia laskuri löytyy tästä (tänne voi siis kerätyt roskapussit merkata)

Lisätietoa kampanjasta löytyy tästä

 

Suomen Vuoden kylässä eli Puhoksessa kuvattiin kampanjaan liittyvä video. Kuvassa kuvaaja Hannu Putkuri ja kiven takana Janne Tolonen. 

Kuvassa ollaan luonnossa ja ihaillaan maisemia korkealta paikalta. Ihailuja kuvaa vierellä kuvaaja.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute