Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupunginvaltuusto pysyi päätöksessään ja Kesälahden yläkoululaiset siirtyvät Arppen koululle syksyllä

Kiteen kaupunginvaltuusto pysyi päätöksessään ja Kesälahden yläkoululaiset siirtyvät Arppen koululle syksyllä

Maanantaisessa kokouksessa hyväksyttiin myös uuden kaupungintalon muutostöitä koskeva lisämääräraha. Seuraava kaupunginvaltuuston kokous järjestetään 17. kesäkuuta.

Maanantainen (22.4) Kiteen kaupunginvaltuuston kokous päätti pysyä aikaisemmassa päätöksessään, jonka mukaan Kesälahden yläkoulu lakkautetaan ja yläkoululaiset siirtyvät ensi syksystä lähtien opiskelemaan Arppen kouluun. Kokouksessa muutosesityksen teki Kari Pennanen (kesk.) ja hänen esitystään kannattivat Paula Tolvanen (sd.) ja Marko Koskinen (ps.). Äänestyksen voitti hallituksen päätösehdotus äänin 20-15.

Maanantaisessa kokouksessa hyväksyttiin myös uuden kaupungintalon muutostöitä koskeva lisämääräraha, joka on suuruudeltaan 350 000 euroa. Määräraha muutoksen jälkeen on 950 000 euroa.

Seuraava kaupunginvaltuuston kokous järjestetään 17. kesäkuuta.

 

Kiteen kaupunginvaltuusto kokoontui 22.huhtikuuta.

Kuvassa Kiteen kaupunginvaltuuston kokous. Kuvassa kaupunginjohtaja, hallintojohtaja, valtuuston ja hallituksen puheenjohtajat. He istuvat Kiteesalin näyttämöllä, jossa edessään heillä on pulpetit.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute