Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupungilla uudet kotisivut

Kiteen kaupungilla uudet kotisivut

Kotisivut on julkaistu 18.12. Myös Kiteen lukiolla ja Kiteen Kotitaloilla on uudet omat sivustonsa.

Kiteen kaupungille uudet kotisivut

Kiteen kaupunki julkaisi uudet kotisivut 18.12.2018. Samalla julkaistiin myös Kiteen lukion ja Kiteen Kotitalot Oy:n sivut.

Kiteen kaupunki on ollut mukana Pohjois-Karjalan kuntien yhteisessä kotisivuprojektissa, jossa mietittiin yhdessä, mitä sivuilla tulee olla, jotta ne palvelisivat kuntalaisia ja vierailijoita mahdollisimman hyvin. Tämä työ näkyy kaikkien pohjoiskarjalaisten kuntien sivuilla yhteneväisenä ulkoasuna ja toiminnallisuuksina lisättynä kuntien omilla toiveilla. 

Sivujen yhtenä punaisena lankana on ollut saavutettavuus ja esteettömyys. Nämä käsitteet pitävät sisällään sen, että sivuja voi lukea millä päätelaitteella tahansa ja myös sen, että tekstit ovat asiakas- ja asukaslähtöisiä.

Kiteen kotisivujen uudistustyöhön lähdettiin kysymällä kuntalaisilta ja kaupungin toimialoilta palautetta entisistä sivuista ja pyytämällä toiveita uusien sivujen ominaisuuksiksi. Kiteen kaupungilla työssä oli mukana myös mainostoimisto Rookie Communications Oy, joka auttoi ulkoasun ja rakenteen suunnittelussa. Henkilöstölle pidettiin myös verkkoviestintäkoulutusta.

Sivuilla on otettu käyttöön uusia ominaisuuksia. Sivuilla hyödynnetään suomi.fi -sivuille tallennettuja tietoja Kiteen kaupungin eri palveluista, aukioloajoista ja yhteystiedoista. Kiteen kaupungin uusilla kotisivuilla aletaan myös julkaisemaan Menestystarinoita ja Menneiltä ajoilta historiatarinoita. Näille sivuille nostetaan kiteeläisiä menestyjiä sekä kiteeläistä rikasta historiaa.

Sivuja on testautettu ennen julkaisua eri ikäryhmillä esim. Joen Severin ja Digitalkkarin ikäihmisille suunnatussa tapaamisessa, nuorisovaltuuston ja lapsiperheiden tapaamisissa. Näistä testauksista saimme arvokasta tietoa sivujen edelleenkehittämiseksi.

Kiteen kaupungin toimialat ovat tehneet sivujen sisältöjä ja nyt sivut ovat valmiina julkaistaviksi. Ensivaiheessa julkaistaan sivut suomeksi ja vuoden 2019 aikana julkaistaan englannin- ja venäjänkieliset sivut.

Toivomme, että sivut täyttävät toiveet ja lupaukset. Olemme olleet onnekkaita, että meillä on laaja, aktiivisten kuntalaisten joukko, joka on antanut palautetta sivuista ja toivomme, että palautetta annetaan edelleen. Uudet sivut on nyt julkaistu, mutta päivitystyö ja sivujen kehittäminen jatkuu.

Anna mielipiteesi sivuista ja osallistu elokuvalippujen arvontaan. Kyselyyn voi vastata 28.2.2019 saakka.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute