Sisältöjulkaisija

angle-left Ilmastokysely asukkaille – vaikuta Kiteen ilmastotyöhön!

Ilmastokysely asukkaille – vaikuta Kiteen ilmastotyöhön!

Kysely toteutetaan osana kuntien ilmastotyötä tukevaa Ilmastokestävä Pohjois-Karjala 2030-hanketta ja se on avoinna 7.huhtikuuta saakka.

Kiteen kaupunki haluaa kuulla kuntalaisten ja vapaa-ajan asukkaiden näkemyksiä ilmastotyöstä. Kyselyn avulla kartoitetaan, millaisiin asioihin asukkaat toivovat kotikuntansa panostavan ilmastotyössä.

Kysely toteutetaan osana kuntien ilmastotyötä tukevaa Ilmastokestävä Pohjois-Karjala 2030-hanketta, jonka tavoitteena on kehittää kuntien ilmasto, energia- ja kiertotalousosaamista ja vakiinnuttaa nämä osaksi kuntien päivittäistä toimintaa. Hankkeessa kunnat laativat ilmastosuunnitelmat, joissa määritellään tulevien vuosien päästövähennystavoitteet sekä toimenpiteet niiden saavuttamiseksi. Kyselyn vastauksia hyödynnetään kunnan ilmastosuunnitelman laatimisessa.

Vaikuttava ilmastotyö edellyttää kuntien, asukkaiden ja yritysten yhteistyötä, joten jokainen vastaus on tärkeä. Kerro meille, millaisia ilmastotekoja juuri sinä odotat kotikuntasi tekevän ja vastaa kyselyyn 7.4. mennessä!

Sähköinen kysely on avoinna 11.3.–7.4.2024  ja se löytyy tästä

Ilmastokestävä Pohjois-Karjala 2030 hankkeen kesto on 1.1.202431.5.2026, ja siihen osallistuvat Heinäveden, Kontiolahden, Rääkkylän ja Tohmajärven kunnat sekä Lieksan, Nurmeksen ja Kiteen kaupungit.

Lisätietoa hankkeesta löydät tästä

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute