Sisältöjulkaisija

angle-left Hankifutis 2024 -turnaus käynnistää energisen kevään

Hankifutis 2024 -turnaus käynnistää energisen kevään

Historian ensimmäinen Hankifutis 2024 -turnaus järjestetään lauantaina 16.maaliskuuta Rantakentällä. Mukaan turnaukseen mahtuu 16 joukkuetta. Ilmoittautuminen on nyt käynnistynyt ja ilmoittautua voi aina helmikuun loppuun saakka.

Kiteen Pallo ja FC PPKS järjestävät yhteistyössä historian ensimmäisen Hankifutis 2024 -turnauksen aina aurinkoisella Rantakentällä. Mukaan turnaukseen mahtuu 16 joukkuetta, ja se soveltuu erityisesti kaveri- ja työporukoille rentoon yhdessäoloon. Turnauksessa pelaamisen ikäraja on K18. 

Tapahtuma-alueella on anniskeluoikeudet. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja Rantakentällä järjestetään koko perheelle suunnattua ohjelmaa turnauspäivän ajan.

-Paikan päälle on suunniteltu pulkkamäki ja kilpailijoille paljualue. Tarjolla on myös ruokaa ja täysi-ikäisille anniskelualue. Ohjelmaa on kaikenikäisille, FC PPKS:n varapuheenjohtaja Vili Hurskainen kertoo.

Ohjelmassa huomioitu yhdessäolo ja hauskanpito

Hankifutista pelataan pitkälti samoilla säännöillä kuin suopotkupalloa, mutta nimensä mukaisesti pelialustana toimii lumi. Säännöissä on yhdistetty usean pelilajin piirteitä ja sääntöjä (pääasiassa jalkapallon), mutta tärkeintä kaikista on se, että pelialusta on enemmän ja vähemmän pehmeä. Turnaus on loistava tilaisuus kerätä joukkue kaveriporukasta tai työpaikalta ja lähteä mukaan rentoon ja vauhdikkaaseen tapahtumaan, jossa pelitapahtuman ohella yhtä tärkeää on hauskanpito ja iltamenot.

-Olemme odottavalla mielellä, että saadaan Rantakentälle myös talvikaudelle kokoperheen ohjelmaa. Uskon, että tämä tapahtuma tulee tarpeeseen, uskoo Kiteen Pallon toiminnanjohtaja Pasi Varonen.

Lauantain 16.maaliskuuta ohjelma alkaa aamukymmeneltä ja turnaus saadaan päätökseen iltakuuteen mennessä. Palkintojen jakotilaisuus käynnistyy Kiteenhovissa klo 18, ja illalla on vielä jatkot Karhussa, jossa esiintyy suomiräpin yksi tunnetuimmista nimistä eli Brädi.

Ilmoittautuminen on nyt käynnistynyt ja ilmoittautua voi aina helmikuun loppuun saakka. Linkki ilmoittautumiseen ja lisätietoja tapahtumasta löytyy tästä  

Kuvassa Hankifutis 2024 -turnauksen virallinen logo, jossa Kiteen kaupungin vaakunan päälle on piirretty lunta.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute