Ohjelmapalvelut

Matkailu hero

Ohjelmapalvelut

Kiteellä tarjotaan ohjelmapalveluita kalastusretkistä elämysmatkailuun

 

Lumikenkäilijöitä järven jäällä

Joskus on mukava antaa ammattilaisten hoitaa ohjelmapuoli ja keskittyä itse nauttimaan lomasta. Kiteeltä löytyy monta tapahtumapalveluita tarjoavaa yritystä. Millaista tekemistä olet vailla?

 

Kiinnostaisiko vauhdikas kelkka- tai mönkijäsafari, tai kenties ajelu vesijetillä Kiteen kaunissa järvimaisemissa? Ajeluita Kiteellä järjestää Kelkkavuokraus Veikko Vanhanen.

 

Islanninhevosiin erikoistunut Hepovaara hevosmatkailutila tarjoaa muun muassa hevosvaelluksia, ratsastustunteja ja Helmi- eli hevosavusteisia mindfullness-harjoituksia Puhoksen upean luonnon keskellä.

 

Eräskin Oy luonto-ohjelmapalvelut tuntee pohjoiskarjalaisen luonnon ja tarjoaa monipuolisia elämysmatkailupalveluita niin Kiteellä kuin muualla maakunnassa.

 

Oletko koskaan kokeillut hiihtoratsastusta? Koivikon Ratsutalli tarjoaa monenlaista elämysratsastusta ja yksityisiä ratsastustunteja vain muutaman kilometrin päässä Kiteen keskustasta.

 

Kotipihan hevos- ja luontomatkailutila Kiteen Juurikassa järjestää niin rekiajeluita kuin hyvänmielen hevosleirejä aivan Kiteen keskustan tuntumassa. Kotipihassa pääsee rapsuttelemaan myös tilan kissoja ja koiraa.

 

Lakeland Karelia Oy tarjoaa majoitusta ja erilaisia aktiviteetteja kalastus- ja eräretkistä savusaunaan ja kulttuuriristeilyihin kirkasvetisen Puruveden henkeäsalpaavissa maisemissa.

 

Punkaharjulla upean Puruveden rantamaisemissa toimiva Aurinkolaukka islanninhevosvaellustalli järjestää niin issikkavaelluksia kuin räätälöityjä retkiä ja hetkiä kaikkina vuodenaikoina.

 

Jos haluat kalastaa kuuluisat Puruveden muikut itse, siihen tarjoaa mahdollisuuden ohjelmapalveluyritys Neptunus, joka järjestää kalastus- ja metsästysretkiä Kiteen ja Kesälahden erämaisemissa. Puhelin: 046 907 4163.

 

Matkailuesitteet

Sydänkarjala -esite 2023 suomeksi

Sydänkarjala - Official Travel Guide 2023

Sydänkarjala - Offizieller Reiseführer 2023

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Matkailuneuvonta yhteystiedot

Matkailuneuvonta

Kitee Tourist Information - A Nightwish Story -keskus
Kiteentie 13, 82500 KITEE

Avoinna 
päivittäin 10-17
p. 040 105 1021
e-mail: matkailuneuvojat@kitee.fi

Opastettuja ryhmä- ja tilauskäyntejä (koronarajoituksien puitteissa), yhteydenotot viikkoa ennen suunniteltua käyntiä: make.hyvonen@gmail.com // nightwishstory@gmail.com, p. 050 364 7267

Asiointipisteet:
Kitee, Kiteentie 25, tel. 040 105 1020
Kesälahti, Pyhäjärventie 3, tel. 040 105 2222

Kesälahden Sovintola (kesällä)
ti-pe 10-18 ja la 10-16
p. 040 105 2008
e-mail: matkailuneuvojat@kitee.fi

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute