Nuorisojärjestöt

Nuorisojärjestöt

Nuorisojärjestötyö


Kiteen kaupungin nuorisotoimen tavoitteena on taata kiteeläisille lapsille ja nuorille monipuoliset ja mielekkäät harrastusmahdollisuudet nuorten vapaa-ajalla sekä keskustassa että syrjäkylillä. Säännöllistä, tavoitteellista ja ohjattua kerhotoimintaa järjestetään yhteistyössä nuorisotyötä tekevien järjestöjen, yhteisöjen ja yritysten kanssa. Toimijoiden kanssa voidaan tehdä vuosittain syys- ja kevätlukukausille kumppanisopimukset toiminnan järjestämisestä.

Kiteen kaupungin nuorisotoimi maksaa kullekin kumppanille sopimuksessa määritellyn korvauksen sovitusta kerhotoiminnan toteutuksesta sekä tarjoaa tarvittaessa ohjausta, apua ja tukea kerhotoimintaan liittyvissä asioissa. Kiteen kaupungin nuorisotoimi järjestää säännöllisesti kumppani-iltoja, joissa on mahdollista jakaa hyviä toimintaperiaatteita ja saada vertaistukea omalle toiminnalle. Tarkoituksena on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja vuorovaikusta.

Kiteen kaupungin tukemaa säännöllistä kerhotoimintaa järjestävät Rääkkylän 4H yhdistys ry, Kiteen Kalakaverit ry, Kesälahden Kalamiehet ry, Kiteen Rajasamoojat ry, Kesälahden Siniveikot ry, Villalan kyläyhdistys ry, MLL Kesälahden paikallisyhdistys ry, Kiteen lasten ja nuorten hyväksi ry ja Flame Music.

Kiteen nuorisotoimi myöntää myös kohdeavustuksia kiteeläisille ja keskikarjalaisille yhdistyksille ja järjestöille, joiden toiminta tapahtuu Kiteellä.

Kiteen kaupungin nuorisotoimi on avoin myös muille erilaisille yhteistyömuodoille esimerkiksi erilaisten nuorisotapahtumien ja retkien merkeissä. Otathan rohkeasti yhteyttä!

 

Asiakirja- ja mediatiedostot

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Jaana Ahtiainen

nuoriso-ohjaaja
 040 105 1055
jaana.ahtiainen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute