Liikunta-avustukset

Liikunta-avustukset

Liikunta-avustukset

Kiteen kaupungin liikuntatoimi tukee Kiteeläisiä seuroja ja yksityisiä henkilöitä vuosittain niin taloudellisesti kuin tarjoamalla apua liikuntatoimintaan liittyvissä asioissa. Liikuntaseurat, -yhdistykset ja -järjestöt voivat hakea liikuntatoimelta kohdeavustusta toimintaansa. Lisäksi seurat voivat hakea esim. ohjausavustusta omien ohjaajiensa palkkauskuluihin. Ohjausavustushakemukset tulee toimittaa kalenterivuoden alussa tai ennen harjoituksien alkua. Liikuntatoimi tekee myös aktiivisesti kumppanuussopimuksia paikallisten ja seudullisten liikuntaseurojen kanssa liittyen mm. liikuntapaikkojen hoitoon.

Avustuksia haetaan sähköisesti ja toissijaisesti avustushakemus voidaan toimittaa kirjeitse tai sähköpostilla liikuntatoimistoon tai Kiteen kaupungin asiointipisteeseen os. Kiteentie 25, 82500 Kitee (käynti- ja postiosoite on sama), avoinna ma-pe 8-15 tai Kesälahden asiointipisteeseen os. Pyhäjärventie 3, 59800 Kesälahti, avoinna: ma ja to klo 13 - 19 ja ti, ke ja pe sekä aattoina klo 10 - 15. Samaan toimintaan voidaan myöntää avustusta vain yhdeltä kaupungin toimialalta. Lisätietoa avustusten hakemisesta www.kitee.fi/avustukset sekä vapaa-aikapäälliköltä.

Avustuksia sähköisillä lomakkeilla haetaan osoitteessa https://miunpalvelut.fi/kitee. Yhdistykset rekisteröityvät palveluun ja hakevat avustuksen Yhdistyksille-kohdasta. Yksityishenkilöt kirjautuvat palveluun omilla pankkitunnuksillaan.

Liikuntatoimen ohjausavustuksen myöntämisperiaatteet,vapaa-aikapalveluiden avustusperiaatteet, ohjausavustushakemus ja kohdeavustushakemus lomakkeet näet linkeistä.

Koulutus- ja leiriavustukset sekä stipendit hyvin menestyneille kiteeläisille urheilijoille ovat haussa vuosittain marraskuussa.

 

VUODEN 2021 KITEELÄISET LIIKUNTASTIPENDI EHDOKKAAT

Pyydämme kiteeläisiä urheiluseuroja/urheilijoita toimittamaan hyvin menestyneiden kiteeläisten urheilijoiden sekä joukkueiden vuoden 2021 stipendiehdokkaiden nimet, henkilötunnus, osoitetiedot, saavutukset ja tulokset SM-tasolla (sijat 1-5) liikuntatoimistoon. Mainitkaa hakemuksessa myös mahdolliset kansainvälisten kilpailujen (PM, EM, MM) saavutukset ja tulokset.

Osoite: Kiteen kaupunki/liikuntatoimi, Kiteentie 25, 82500 KITEE tai sähköpostilla: tapio.niskanen(a)kitee.fi. Ehdokkaiden nimet tulee ilmoittaa kirjallisesti viimeistään 23.11.2021 mennessä liikuntatoimeen.

Stipendien jakotilaisuus toteutetaan joulukuussa, torstaina 9.12.2021 klo 17.30 Sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisessa.

 

KOULUTUS- JA LEIRIAVUSTUSTEN HAKU

Vuoden 2021 koulutus- ja leiriavustusten haku on 22.11.2021 klo 15.00 mennessä.

Hakemusta varten liikuntaseurojen tulee toimittaa seuraavat asiakirjat/liitteet:

 - vapaa-aikatoimen kohdeavustushakemus

- osallistuja-/osanottajaluettelo

- tositteet maksetuista laskuista

Avustusta voi hakea sähköisesti osoitteessa https://miunpalvelut.fi/kitee tai

sähköpostilla: tapio.niskanen(a)kitee.fi tai kirjeitse osoitteeseen: Kiteen kaupunki/liikuntatoimi, Kiteentie 25, 82500 KITEE.

Hakemuslomake löytyy osoitteesta: www.kitee.fi/liikunta-avustukset.

Koulutus- ja leiriavustusten myöntämisessä noudatetaan Kiteen kaupungin sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan vahvistamia vapaa-aikapalveluiden avustusperiaatteita, joiden mukaisesti avustusta ei mm. myönnetä leirien tai kilpailujen matkustuskustannuksiin.

 

 

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Tapio Niskanen

vapaa-aikapäällikkö
 040 105 1189
tapio.niskanen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Liikunta-avustukset sähköinen haku

Sivu arviointi ja palaute