PTV-sisältö

Hutsin esiopetus

Hutsissa toimii lukuvuonna 2024-2025 kaksi esiopetusryhmää - Menninkäiset ja Peikkoset. Ryhmät sijaitsevat Hutsin koululla monipuolisten liikuntamahdollisuuksien ja luonnon äärellä. Esiopetus alkaa klo 9 ja päättyy klo 13 (torstaisin klo 12).


Hutsin eskareiden toiminnassa korostuvat monipuolinen liikkuminen ja retkeily niin lähimaastossa omassa Menninkäisten metsässä kuin kauempanakin erilaisissa retkeilykohteissa. Toiminnassamme painottuu luovuus ja kädentaitojen harjaannuttaminen. Lasten hienoja tuotoksia voikin keväisin ihailla jo perinteeksi muodostuneessa näyttelyssä Vespelissä. Oppimisessa korostuvat toiminnallisuus sekä erilaiset piste- ja pienryhmätyöskentelyt. Myös kasvatusyhteistyö korostuu ja sekä perhe että isovanhemmat pääsevät useamman kerran lukuvuoden aikana mukaan eskarin puuhiin.


Hutsin eskareiden arjessa näkyvät vahvasti aktiivinen oppiminen, ratkaisukeskeisyys sekä positiivinen pedagogiikka. Vahvuusvaris ystävänään lapset saavat harjoitella huomaamaan hyvän itsestään ja muista, oppivat sanoittamaan luonteenvahvuuksia sekä vahvistavat omaa itsetuntemustaan ja -luottamustaan.


Toivomme, että lapset saavat kokea eskaripäivän aikana oppimisen iloa ja riemua, uusia elämyksiä sekä tiivistä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ryhmähenkeä.


Teemme yhteistyötä koko Hutsin koulun, mutta varsinkin alkuopetuksen kanssa esimerkiksi yhteisten teemapäivien ja toiminnallisten tuokioiden kautta.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

- Hutsin esiopetus

 040 105 1188
Hutsintie 4, 82500 Kitee

Heli Okkonen

varhaiskasvatuksen päällikkö
 040 105 0241
heli.okkonen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Käyntitiedot

  • Aukioloajat
    • Maanantai—Keskiviikko 9.00—13.00
    • Torstai 9.00—12.00
    • Perjantai 9.00—13.00

ASIOI VERKOSSA - sähköiset hakemukset + sähköinen hoitoaikojen ilmoittaminen

Sivu arviointi ja palaute