Sisältöjulkaisija

angle-left ToKi -hankkeen työllisyysilta järjestetään Kiteellä 29. marraskuuta

ToKi -hankkeen työllisyysilta järjestetään Kiteellä 29. marraskuuta

Illan pääpuhujana on Arman Alizad, jonka aiheena on motivaatio, omien valintojen vaikutus sekä usko omiin kykyihin. Työllisyysillassa luvassa myös paneelikeskustelu, ja illan aikana esitellään myös tarkemmin hankkeen tuloksia. Tervetuloa paikan päälle tai voit seurata iltaa myös striiminä. Linkki löytyy oheisesta uutisesta.

ToKi – hanke on ollut Kiteen kaupungin hallinnoima ja Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittama työllisyyshanke, jossa Tohmajärven kunta on toiminut toisena toteuttajana. Hankkeen kohderyhmänä ovat olleet kuntien nuoret ja muut heikossa työmarkkina-asemassa olevat henkilöt, esim. maahanmuuttajat sekä pitkäaikais- ja toistuvaistyöttömät tai työttömyysuhan alla olevat.

-Hankkeen asiakkaat ja heidän verkostojensa työntekijät ovat huolissaan, mistä vastaavaa palvelua saa tulevaisuudessa. Kuntien kiristyvä talous, lisääntyvät haasteet elinkeinoelämässä, ja työnhaun “raadollisuus” on aikamoinen yhtälö.  Asiakkaiden kokemusten mukaan ToKi-hankkeen palveluista on ollut suuri apu omalla polulla kohti työelämää tai opintoja. Hankkeen asiakkaista 43% on työllistynyt avoimille työmarkkinoille tai lähtenyt opiskelemaan tutkintoa. Heidän lisäkseen on tapahtunut palkkatukityöllistymistä yhdistyksiin, kuntiin ja kuntayhtymiin, kertoo Toki-hankkeen projektipäällikkö Hannele Kosonen.

Hankkeessa on kehitetty toimintamalli, joka vahvistaa Kiteen kaupungin ja Tohmajärven kunnan sekä eri toimijoiden välistä yhteistyötä työllisyyden hoidossa. Hankkeessa on myös paneuduttu ennaltaehkäisevään työhön ja laadittu toimintasuunnitelma yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa nuorisotyöttömyyden ehkäisyyn ja työttömyyden pitkittymisen katkaisuun.

 

Työllisyysillassa pääpuhujana Arman Alizad

 

ToKi-hanke järjestää Työllisyysillan Ilmarisen Kiteesalissa keskiviikkona 29.marraskuuta alkaen klo 17.00.  Tilaisuuden pääpuhujana toimii toimittaja ja juontaja Arman Alizad, jonka illan aiheena on motivaatio, omien valintojen vaikutus ja usko omiin kykyihin.

Illan aikana käydään läpi hankkeessa tehtyä työtä, ja toisaalta sen kautta saatuja tuloksia. Tilaisuudessa nähdään myös paneelikeskustelu työllisyydestä sekä työllisyyden hoidon tulevaisuudesta Keski-Karjalassa.

Työllisyysasioista ovat keskustelemassa Kiteen ja Tohmajärven valtuustojen puheenjohtajat Mervi Holopainen ja Jouni Martiskin, Te-toimistosta palvelujohtaja Anu Huotari, Kuntaliitosta erityisasiantuntija Olli Riikonen, hallituspuolue Kristillisdemokraattien P-K piirin toiminnanjohtaja Satu Melkko ja Kiteen Yrittäjät ry:n pj. Reima Luukkainen.

-Toivottavasti saadaan yleisöä paikalle ja kuullaan monipuolista sekä asiantuntevaa keskustelua, Hannele Kosonen toivoo.

ILLAN OHJELMAA VOIT SEURATA MYÖS VERKOSSA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Kuvassa Arman Alizad

Kuvassa juontaja Arman Alizad, jolla on huivi päällä. Kuvat otettu ulkotiloissa, ja taustasta ei juurikaan näy mitään.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute