Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupunki on tehnyt kaupat uusista kaupungintalon tiloista

Kiteen kaupunki on tehnyt kaupat uusista kaupungintalon tiloista

Kiteen kaupunki osti keskiviikkona (9. elokuuta) Kesälahden Rakennukselta ja Lähitapiola Idältä merkittävän määrän tiloja, jotka sijaitsevat osoitteessa Kiteentie 9-11. Seuraavaksi muutossuunnitelmat katsotaan vielä kertaalleen läpi, ja sen jälkeen aloitetaan muutostyöt.

Kiteen kaupungintalon tilakysymys on nyt edennyt. Kaupunginhallitus hyväksyi heinäkuun kokouksessa lopulliset kauppakirjat, ja ne allekirjoitettiin virallisesti keskiviikkona 9. elokuuta.

Nykyisen kaupungintalon kohtalosta on keskusteltu jo vuosia, sillä tiloissa on esiintynyt laajoja sisäilmaongelmia, ja osa talosta on tälläkin hetkellä käyttökiellossa.  Uusien tilojen (Kiteentie 9-11) suunnitelmat hiotaan lopulliseen muotoonsa ja sen jälkeen aloitetaan muutostyöt.

-Kaupungin henkilöstön kannalta on erinomainen asia, että saamme käyttöömme terveet ja toimivat tilat keskeiseltä paikalta. Uudet tilat tulevat parantamaan työtekijöidemme jaksamista ja viihtyvyyttä, mikä toivottavasti näkyy myös laadukkaina palveluina kuntalaisille. Pakkohan tästä on olla innoissaan, vaikka muutostyöt ja muutto tulevat meitä työllistämäänkin syksyn ja talven aikana, toteaa kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen.

Kiinteistökaupan johdosta osa vuokralaisista siirtyy Kiteen kaupungille. Vuokrasopimukset jatkuvat pääosin sopimusten mukaisesti. Kiteen kaupunki ottaa vuoralaisiin yhteyttä vielä elokuun aikana.

Kuvassa Kiteentie 9-11, jossa sijaitsee liikekeskus Lumous.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute