Sisältöjulkaisija

angle-left Cross Country SM-kisat toi Kiteelle 240 ajajaa

Cross Country SM-kisat toi Kiteelle 240 ajajaa

Lauantaina järjestetty kilpailu on näkynyt Kiteen ja lähialueiden majoituspalveluissa, ja monet niistä ovat olleet viikonlopun osalta täynnä.

Lauantaina 30.syyskuuta Aimon alueella järjestetty Cross Country SM-kisat keräsivät kuskeja ympäri Suomea. Kaikkiaan eri sarjojen kilpailuihin osallistui 240 kilpailijaa. Kiteellä tapahtuma näkyi monin paikoin katukuvassa, sillä yhtä kilpailijaa kohden tuli noin 2-3 muuta henkilöä.

-Monet majoituspalvelut lähialueella ovat olleet tämän viikonlopun osalta täynnä. Hienoa on, että kilpailuihin saatiin jälleen eri ikäisiä kilpailijoita, jotka tulivat eri puolilta Suomea. Kiteeltä kisoissa edustivat muun muassa Vili Toivanen, Riku Myllys, Sami Waschko ja Kimmo Oinonen, kertoo Kiteen moottoripyöräklubi RY:n puheenjohtaja Kari Kosonen.

Kilpailussa eri pituisia reittejä

Pisin kilpailureitti on pituudeltaan 15 kilometriä, ja esimerkiksi junnusarjassa se on parin kilometrin pituinen. Tapahtuman yhteyteen oli rakennettu myös oma kisaradio, jonka kautta yleisö pystyi reaaliaikaisesti seuraamaan kilpailua ja tuloksia. 

-Onhan tässä ollut paljon järjestämistä, mutta kaikki on sujunut hyvin. Palautteen mukaan myös kilpailijat ja yleisö ovat olleet tapahtumaan tyytyväisiä, Kosonen jatkaa. 

Cross Country SM-kisat on järjestetty Kiteellä vuodesta 2008 lähtien. Yleensä ajankohta on ollut syyskuun lopussa, mutta ensi vuonna tapahtuma järjestetään Kiteellä muiden tapahtumien vuoksi lokakuun puolessa välissä.

Lauantain kilpailuihin osallistui 240 kuskia.

 

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute