Sisältöjulkaisija

angle-left Avoinna talousjohtajan viransijaisuus

Avoinna talousjohtajan viransijaisuus

Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Kitee on n. 10 000 asukkaan aktiivinen, hyvinvoiva ja taloudeltaan vakaa kaupunki. Aurinkoinen Kitee tunnetaan paitsi vaikuttavasta historiastaan, myös yrittäjäystävällisyydestään ja sujuvan arjen takaavista monipuolisista palveluistaan. Kaupungin henkilöstöön kuuluu noin 350 eri toimialan ammattilaista.

Asiantuntevaan joukkoomme on nyt haettavana

TALOUSJOHTAJAN VIRANSIJAISUUS

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän. Talousjohtaja kuuluu johtoryhmään, toimii hallintokeskuksen toimialajohtajana ja on toiminnastaan suoraan vastuussa kaupunginjohtajalle. Talousjohtaja toimii kaupunginjohtajan sijaisena. Talousjohtaja vastaa kaupunkimme hyvän taloudenhoidon ylläpitämisestä ja seurannasta, talousarvion laadinnasta ja tilinpäätöksestä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus talouden ja johtamisen tehtävistä.

Arvostamme innostavaa johtamisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kitee on kaupunkina tunnettu hyvästä talousosaamisestaan!

Viransijaisuus täytetään perehdytysjaksolla 23.3.2021 lukien tai sopimuksen mukaan ja varsinainen viransijaisuus on ajalle 3.4.2021 - 14.2.2022.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/ 7.2.2021 kello 15.00 mennessä.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virantoimituksen aloittamista.

Kiteen kaupunki on savuton työpaikka.

Piiroskuva leijuvasta Kiteen kaupunki -saaresta.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute