Sisältöjulkaisija

angle-left Hallintopäällikön viran hakuaikaa jatketaan 9.3. saakka

Hallintopäällikön viran hakuaikaa jatketaan 9.3. saakka

Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Kitee on noin 10 000 asukkaan aktiivinen, hyvinvoiva ja taloudeltaan vakaa kaupunki. Aurinkoinen Kitee tunnetaan paitsi vaikuttavasta historiastaan, myös yrittäjäystävällisyydestään ja sujuvan arjen takaavista monipuolisista palveluistaan. Kaupungin henkilöstöön kuuluu noin 350 eri toimialan ammattilaista.

Haemme Kiteelle 

HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

Hakuaikaa jatketaan. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan valinnassa huomioon.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laaja-alaisen työtehtävän kaupungin hallintokeskuksessa.

Hallintopäällikkö työskentelee talousjohtajan suorassa alaisuudessa ja kuuluu johtoryhmään. Hallintopäällikkö toimii talousjohtajan sijaisena ja on itsenäisessä asemassa. Keskeisiin työtehtäviin kuuluu kaupunginhallituksen, kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen alaisten toimielinten esityslista- ja pöytäkirjatuotanto. Hallinnollisten tehtävien lisäksi toimenkuvaan sisältyy esimies- ja lainopillisia tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä oikeudellinen ja hallinnollinen osaaminen ja kokemus. Arvostamme innostavaa ja kehittävää työskentelyotetta, kykyä kannustavaan esimiestyöhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Virka täytetään toistaiseksi, alkaen sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/ 9.3.2021 kello 15.00 mennessä.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Kiteen kaupunki on savuton työpaikka.

Käsin piirretty lentävä Kitee-saari.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute