Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupunki aloittaa kouluruokajakelun etäkoululaisille pääsiäisen jälkeen

Kiteen kaupunki aloittaa kouluruokajakelun etäkoululaisille pääsiäisen jälkeen

PÄIVITETTY 7.4.2020

Kiteen kaupungin etäopetuksessa olevien esikoululaisten, peruskoululaisten sekä lukiolaisten kouluruoka-annosten jakelu sai innostuneen vastaanoton. Jakelu alkaa suunnitelmien mukaisesti pääsiäisen jälkeisenä keskiviikkona. Viikossa on kaksi jakelupäivää, jolloin mukaan saa kahden tai kolmen päivän ateriat kerralla.

Ruoka-annosten noutopaikat ovat sivistyskeskus Ilmarisen piha, Puhoksen koulu ja Puruvesitalo Kesälahdella. Jakeluaika on klo 14:30-16:00. Aloitusviikolla jakelupäivät ovat keskiviikko 15.4. ja perjantai 17.4. Keskiviikkona jaetaan torstain ja perjantain ateriat, perjantaina mukaan saa maanantain ja tiistain annokset. 

Jatkossa 20.4. alkaen toimituspäivät ovat tiistai  ja torstai. Tiistaisin mukaan saa ateriat keskiviikolle ja torstaille, ja torstaisin jaossa ovat perjantain, maanantain ja tiistain ateriat. 

Ruoat valmistetaan ja pakataan Kipakan ja Kesälahden keittiöissä. Ilmoitetut erityisruokavaliot huomioidaan annoksissa. Ruoka sisältää kylmän aterian, tuorepalan sekä leipää. Juomat eivät kuulu ateriaan. Jotta ruoan turvallisuus pystytään takaamaan, annoksissa käytetään myös valmiseineksiä. 

Ruoan hakijan on oltava aikuinen. Poikkeuksen sääntöön tekevät lukiolaiset, jotka voivat itse noutaa annoksensa. 

Tartuntariskin minimoimiseksi ruokaa saa tulla noutamaan vain terveenä ja asioidessa on huomioitava riittävä turvaväli. Myös hyvää käsihygieniaa tulee noudattaa. Naapurin tai tuttavan annokset saa tarvittaessa mukaan nimellä pyydettäessä. Jakelupisteissä ei ole pakkaustarvikkeita, joten oma kassi tai pussi on hyvä ottaa mukaan.

Seuraavan viikon tilausten peruutus tehdään sähköpostitse perjantaihin klo 12 mennessä.


Tilausten muutokset tehdään koulukohtaisesti sähköpostitse seuraaviin osoitteisiin:


Lisätietoja: siivous- ja ruokapalvelupäällikkö Jaana Kuittinen, p. 040 105 1214, jaana.kuittinen@kitee.fi

 

Kolme ruoka-annosta pöydällä ylhäältäpäin kuvattuna.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute