Sisältöjulkaisija

angle-left Yrittäjä, osallistu tilaisuuteen ensi viikolla - uusia mahdollisuuksia tarjolla matkailutoimijoille

Yrittäjä, osallistu tilaisuuteen ensi viikolla - uusia mahdollisuuksia tarjolla matkailutoimijoille

Savonlinnan kaupunki aloittaa charter-lennot Savonlinnan ja Frankfurtin välillä elo- ja syyskuussa 2023. Kiteen kaupunki järjestää yhdessä Savonlinnan Seudun Matkailun ja VisitKarelian kanssa matkailuiltapäivän, jossa pohditaan, mitä mahdollisuuksia yhteistyö Savonlinnan kanssa avaa Keski-Karjalan alueen matkailutoimijoille, yrityksille ja mökkiomistajille.

Pian on uusia mahdollisuuksia tarjolla matkailutoimijoille, kun Savonlinna avaa ensi kesänä suorat lentoyhteydet Eurooppaan. Savonlinnan kaupunki aloittaa charter-lennot Savonlinnan ja Frankfurtin välillä neljällä lennolla elo- ja syyskuussa 2023. Kansainväliset lennot ovat merkittävä edistysaskel koko Itä-Suomen alueen matkailun vahvistamiseksi ja saavutettavuuden parantamiseksi. Kiteen kaupunki järjestää yhdessä Savonlinnan Seudun Matkailun ja VisitKarelian kanssa matkailuiltapäivän, jossa pohditaan, mitä mahdollisuuksia yhteistyö Savonlinnan kanssa avaa Keski-Karjalan alueen matkailutoimijoille, yrityksille ja mökkiomistajille.

Aika: keskiviikko 5.4. klo 15

Paikka: Kiteesali, Koulutie 3, Kitee

Ohjelma:

* Uudet tuulet Savonlinnan seudun matkailussa, Jaana Komi, Savonlinnan Seudun Matkailu Oy

* Keski-Karjalan matkailunäkymät, Pekka Hirvonen, Kiteen kaupunki

* Saimaa European Region of Gastronomy 2024 sekä muu matkailun ylimaakunnallinen yhteistyö, Annamari Kärki, VisitKarelia Oy

Tilaisuuden aluksi kahvitarjoilu, jota varten ilmoittautumiset 3.4. mennessä Kiteen kaupungin viestintäpäällikkö Janne Toloselle. Email: janne.tolonen@kitee.fi Puh: 040 105 1187. Tilaisuus on ilmainen.

Lisätietoja ja haastattelut: Toimitusjohtaja Annamari Kärki, VisitKarelia p. 050 307 1162, annamari.karki@visitkarelia.fi

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute