Sisältöjulkaisija

angle-left Välähtikö? Kerro liikeideasi, ja voit voittaa 130 000 € arvoisen pääpalkinnon.

Välähtikö? Kerro liikeideasi, ja voit voittaa 130 000 € arvoisen pääpalkinnon.

Start Me Up -liikeideakilpailu on käynnissa ajalla 1.2.2023–31.3.2023. Tuttuun tapaan valitaan paras idea pääpalkinto- opiskelija- ja liiketoimintaa Kiteelle -sarjoissa.

Start Me Up -liikeideakilpailu on jälleen käynnissä! Haemme ideoita, joista on mahdollista kasvattaa kestävää yritystoimintaa niin Pohjois-Karjalaan kuin kansainvälisestikin. Idea voi olla uusi tuote- tai palvelukonsepti, toimintamalli, innovatiivinen ratkaisu tai teknologia uuden liiketoiminnan aloittamiseksi tai nykyisen kasvattamiseksi. Liiketoiminta tulee olla mahdollista toteuttaa ainakin osittain Pohjois-Karjalassa. Kilpailu on avoin kaikille yksityishenkilöistä tutkijaryhmiin ja yrityksiin.

Kilpailussa on kuusi kilpailukategoriaa

Tuttuun tapaan valitaan paras idea pääpalkinto- opiskelija- ja liiketoimintaa Kiteelle -sarjoissa.

Kilpailuun on tullut mukaan uusia palkintosarjoja, joista yhdessä etsitään modernia karjalaista kauppaa ja palveluja Joensuun torin uuteen liikerakennukseen. Kaksi muuta uutta sarjaa ovat liiketoimintaa Liperiin ja tutkimuslähtöinen liikeidea -palkinnot.

Kaikki 31.3.2023 mennessä ilmoitetut liikeideaehdotukset osallistuvat automaattisesti pääpalkinnon tavoitteluun ja voivat tulla palkituiksi myös muissa kilpailukategorioissa. Liikeideakilpailun pääpalkinnon arvo on historiansa suurin, 130 000 euroa. Palkinto koostuu rahasta, sijoituksista sekä Business Joensuun ja yhteistyökumppaneiden asiantuntijapalveluista, joiden avulla ideaa jalostetaan.

Osallistumisohjeet : www.startmeup.fi

Start Me Up -liikeideakilpailu 1.2.2023–31.3.2023.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute