Sisältöjulkaisija

angle-left Työllisyyden Pop-Up etäyhteyksin

Työllisyyden Pop-Up etäyhteyksin

Jos olet jäänyt tai jäämässä työttömäksi, ota yhteyttä. Soita, laita viesti sähköpostilla, Whatsapilla tai messengerillä!

Pop-up on tarkoitettu äskettäin työttömiksi jääneille tai sellaisille, joilla työ on loppumassa lähiaikoina. 

– Ota yhteyttä, jos sinulla ei ole tiedossa työ- tai opiskelupaikkaa tai tulevaisuuden suunnitelmat työn osalta ovat muuten epäselviä, kehottavat ToKi-hankkeen Kirsi Miettinen, Hannele Kosonen ja Katri Päivinen

– Sen lisäksi, että etsit itse työtä, voit saada meiltä apua työn löytymiseen. Mitä tarvitset työpaikan saamiseksi? kysyy Päivi Kipinoinen

Autamme hakemaan työ- tai opiskelupaikkaa. Suunnittelemme yhdessä myös lisäkoulutusta, jos sellaista mahdollisesti tarvitset. Kerromme myös avoimista työpaikoista sekä opiskelumahdollisuuksista. 

Otamme myös Facebookin entistä paremmin käyttöön työn ja tekijöiden kohtaamiseksi, sillä avasimme Työtä ja tekijöitä Keski-Karjalassa -ryhmäsivuston, jonne voi jokainen työntekijöitä tai työtä etsivä liittyä. Kokoamme sivulle seudun avoimet työpaikat, mutta sivulla voivat myös työtä hakevat kertoa omasta osaamisestaan ja työpaikkatoiveistaan.

Pop-upin järjestävät yhdessä KETIn Koulutustehtaasta kasvua -hanke sekä Kiteen ja Tohmajärven yhteinen työllisyyshanke ToKi.

Ota yhteyttä:
Päivi Kipinoinen, fb Päivi Kipinoinen (Työ - Business)
p. 040 770 4938, paivi.kipinoinen@keti.fi

Kirsi Miettinen, fb Toki Kirsi
p. 040 105 0004, kirsi.miettinen@kitee.fi

Vihreä-valkoisella pohjalla Työllisyyden Pop-up -etäpalvelua mainostavaa tekstiä.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

   YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute