Sisältöjulkaisija

angle-left Suunnitteletko rakentamista ensi kesänä?

Suunnitteletko rakentamista ensi kesänä?

Suunnitteletko rakentamista ensi kesänä? Varmista rakentamishankkeesi lupakäsittelyn sujuvuus hakemalla luvat ajoissa. Helmi- ja maaliskuu ovat rakennusvalvonnassa vielä hieman kiireettömämpiä aikoja, mutta kesää kohti hakemusten määrä kasvaa ja käsittelyajat yleensä pitenevät. Kun haet lupaa ajoissa, voit rauhassa aloittaa rakentamisen, kun se sinulle parhaiten sopii eikä aikataulun kanssa tule ongelmia. Lupa- ja ilmoitusasioissa rakentamiseen on aikaa aina vähintäänkin 3 vuotta siitä ajankohdasta, kun lupapäätös on saavuttanut lainvoimaisuuden.

Rakennusvalvonta ohjeistaa lähtemään liikkeelle asiantuntevan suunnittelijan hankkimisella. Suunnittelija avustamaan luvan hakemisessa sekä laatii tarvittavat suunnitelmat.

Luvat haetaan sähköisesti Lupapiste-palvelun kautta osoitteessa www.lupapiste.fi.

Yleisiä ohjeita lupa-asioihin löytyy rakennusvalvonnan Internet-sivulta www.kitee.fi/rakennusvalvonta.

Jos sinulla on kysyttävää, niin ole yhteydessä rakennusvalvontaan. Neuvonnan suhteen suosittelemme ensisijaisesti sähköistä asiointia sähköpostilla tai kysymällä neuvoa Lupapiste-palvelun kautta (www.lupapiste.fi). Puhelimitse meidät tavoittaa rakennusvalvonnan asiakaspalveluaikoina. Jos haluat asioida toimistolla, niin varaa aika ennakkoon.

Riihen seinä ja sininen syreeni kukassa edustalla

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute