Sisältöjulkaisija

angle-left Puhoksen satama-alueen kehittämistarpeita kartoittava veneilykysely on avautunut

Puhoksen satama-alueen kehittämistarpeita kartoittava veneilykysely on avautunut

Verkkokysely on avoinna kesän veneilykaudella eli 1.6.–15.8.2023 välisenä aikana. Kyselyyn pääsee vastaamaan uutisesta löytyvän linkin kautta.

Kiteen kaupungin verkkosivuilla 04.05.2023 uutisoitu kehittämiskysely on nyt avoinna. Kyselyn tavoitteena on kehittää Puhoksen satama-alueen elinvoimaisuutta niin asukkaiden virkistyskäyttö- kuin vesistömatkailun näkökulmasta.

Kyselyllä kartoitetaan Puhoksen sataman käyttäjien, ts. Saimaan veneilijöiden, muiden vesillä liikkujien sekä aluetta virkistysympäristönä hyödyntävien asukkaiden ja matkailijoiden kokemuksia ja palvelutarpeita. Kiteen kaupungin intressinä on myös selvittää vesilläliikkujien mielipide Oriveden ja Pyhäjärven väliseen kanavayhteyteen liittyen.

Verkkokyselyyn osallistujilla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan Saimaan matkailuun tuomalla esiin vesilläliikkujien toiveita ja tarpeita, sekä tuomalla ilmi mielipiteensä Oriveden ja Pyhäjärven väliseen kanavayhteyteen liittyen.

Verkkokysely on avoinna kesän veneilykaudella 1.6. – 15.8.2023 välisenä aikana. Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä linkistä

 

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute