Sisältöjulkaisija

angle-left Penkkariajot järjestettiin perinteisin menoin Kiteellä

Penkkariajot järjestettiin perinteisin menoin Kiteellä

Abien perinteiset penkkariajot järjestettiin Kiteellä torstaina 8.helmikuuta. Kylmä sää ei vaikuttanut abien riemuun ja irroitteluun. Perjantaina luvassa on toisen vuoden opiskelijoiden Wanhojen päivä.

Tämän vuoden penkkariajoissa nähtiin tuttuun tyyliin kaksi rekka-autoa.  Reitin varrelle oli kerääntynyt runsaasti porukkaa, ja useat odottivat rekan kyydistä heiteltyjä karkkeja. Auton kyydissä tunnelma oli pakkasesta huolimatta kohdallaan, ja tätä päivää monet abit ovat selvästi odottaneet. 

Penkkariajot ovat olleen abeille perinteisesti viimeinen tilaisuus irrotella ennen siirtymistä lukulomalle ylioppilaskirjoituksia varten. Ylioppilaskirjoitukset alkavat tiistaina 12.maaliskuuta äidinkielen ja kirjallisuuden kokeella, ja useimmilla ne päättyvät maaliskuun lopussa.

Huomenna perjantaina toisen vuoden opiskelijat viettävät Wanhojen päivää. Wanhojen tanssien esitykset järjestetään Urheilutalo-Uimahalli VesPelissä (Urheilutie 7). Esityksiä on luvassa pitkin päivää, ja yleisöesitys Wanhojen tansseista järjestetään klo 18.00.

Kuvassa penkkariajoja eli kaksi rekkaa ja yleisöä Kiteen keskustassa. Kuva otettu talvella, joten myös lunta näkyy.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute