Sisältöjulkaisija

angle-left Muutoksia kaupungin palveluissa

Muutoksia kaupungin palveluissa 13.4.2020 saakka

PÄIVITYS 25.3.2020

Kiteen kaupunki tiedottaa hallituksen 16.3.2020 tekemien linjausten mukaisista uusista toimenpiteistä. Alla olevat ohjeet ovat tämänhetkisen tiedon mukaan voimassa 13.4.2020 saakka, mutta niitä päivitetään tarpeen mukaan. 

Viimeisin päivitys on tehty keskiviikkona 25.3. koskien Kiteen Sopensuon jäteaseman toimintoja. 

 

PÄIVITYS 25.3.2020: Kiteen Sopensuon jäteaseman yksityisasiakkaiden jätteiden vastaanotto lopetetaan toistaiseksi. Asiakkaita ohjataan varastoimaan jätteensä omalle kiinteistölle ja toimittamaan ne jäteasemalle myöhemmin kunhan koronaepidemia laantuu ja tartuntariski vähenee.

PÄIVITYS 20.3.2020: Ainoastaan Kiteen kaupungintalon pääovi pidetään auki arkisin kello klo 8-15. Muut sisäänkäynnit suljetaan asiakkailta.

Kesälahden asiointipiste on avoinna arkisin kello 8-15 Kiteen asiointipisteen tavoin. Kaupungin asiointipisteet ja nettipiste toimivat normaalisti, mutta muihin toimistoihin tapaamiset tulee sopia erikseen. Henkilökohtaista asiointia kaupungintalolla tulee välttää. Kaikessa asioinnissa suositellaan toimimaan ensisijaisesti puhelimen ja sähköpostin välityksellä. 

Yli kymmenen hengen yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet kielletään Kiteen alueella Itä-Suomen aluehallintoviraston 17.3.2020 tekemän päätöksen mukaisesti. Toimielinten kokoukset pyritään kuitenkin pitämään sovittujen aikataulujen mukaisesti sähköisiä kokouskäytäntöjä mahdollisuuksien mukaan hyödyntäen.

Kiteellä on jo suljettu kirjaston lehtilukusali, uimahalli, nuoriso- ja liikuntatilat. 18.3. alkaen suljetaan myös kirjastot ja kaupungin ylläpitämät kahviot (terveyskeskuksen kahvio sekä Kipakka). Kaupunki suosittelee myös yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita sekä uskonnollisia yhteisöjä toimimaan hallituksen suositusten mukaan ja sulkemaan tilojaan.

Osa koulujen tiloista suljetaan 18.3. alkaen. Tiistain 17.3. kuluessa hallitukselta odotetaan listausta ammateista, joiden toiminta on turvattava ja joissa työskentelevien lapsille on taattava lähiopetusta koululla vuosiluokilla 1-3. Erityisen tuen päätöksen saaneille lapsille järjestetään opetusta tarpeen mukaan. Lähiopetusta tarvitseville lapsille jatketaan myös aamu- ja iltapäivätoimintaa.

Ylioppilaskokeet pidetään hallituksen linjauksen mukaisesti viikolla 13.

Kiteen kaupunki suosittelee lasten ottamista pois varhaiskasvatuksen piiristä. Näin toimiville varhaiskasvatuksen maksut palautetaan peruttujen päivien osalta. Hyvityksiä aletaan myöntää keskiviikosta 18.3. alkaen. Vanhempia pyydetään ilmoittamaan varhaiskasvatukseen mahdollisimman pian mahdollisista peruutuksista.

Kaupunki seuraa muuttuvaa tilannetta aktiivisesti ja reagoi siihen aina tarvittaessa. Kaikista muutoksista toiminnassa tullaan hyvissä ajoin tiedottamaan Kiteen kaupungin kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. 

Pidetään tämän kaikille uuden ja erikoisen tilanteen keskellä huolta itsestämme, toisistamme sekä yhteisestä hyvinvoinnista ja jaksamisesta! 

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute