Sisältöjulkaisija

angle-left Laidunkausi 2023 avataan ja vauhti vaan kiihtyy!

Laidunkausi 2023 avataan ja vauhti vaan kiihtyy!

Laidunkausi on polkaistu jo monet kerrat käyntiin Kiteen jäähallilla, niin nytkin, huhtikuun lopulla. Musiikki-iloittelusta vastaa kolme kovaa: bilebändit Portion Boys ja Groovin´Moovin sekä Ilja Teppo bändeineen.

Suomen kovin bilebändi, Portion Boys on soittanut jo yli kymmenen vuotta. Se ponnahti kaiken kansan tietoisuuteen vuonna 2021 tehtyään Matin ja Tepon kanssa Vauhti kiihtyy-bileversion. Tällä hetkellä Portion Boys on jännän äärellä, kuinka käy UMK-kisassa, tuleeko bändistä Suomen euroviisuedustaja? Portion Boys tarjoaa bilemusiikkia hulvattomalla sykkeellä, positiivisesti ja vilpittömästi. Bändissä on viisi jäsentä ja kovin miesvoittoinen on heidänkin kokoonpanonsa, Jalo Tiina yksin edustaa naissukua. Samaa taivasta katsotaan on UMK-kappaleen nimi, ja mikäs heidän kanssaan on katsellessa.

Ilja Teppo, melkein oman kylän poika (Joensuusta) teki vastikään levyn, jonka tiimoilta tekisi mieli kysäistä, onko puudeli mukana Kiteellä? Tepon musiikki on menevää ja huumori kulkee siinä mukana, mutta hän on tehnyt vakavampiakin kappaleita. Aiemmin Teppo on esiintynyt bändien kanssa eri kokoonpanoissa myös levyillä, mutta Onnen osakkeita on hänen ensimmäinen soololevynsä. Kitee on Tepolle tuttu paikka ja hän sanoo, tuntevansa olonsa kotoisaksi jo yhteisen murteenkin ansiosta. Hän tekee keikkaa mies ja kitara- kokoonpanollakin, mutta Kiteelle mies tulee viisihenkisen bändin kanssa.

Groovin’Moovin on hieman kiteeläinen, kun yksi sen soittajista, Jukka Karppanen, on kiteeläislähtöinen. Bändi soittaa monipuolisesti laidasta laitaan kaikkea bilemusiikkia. Bändin viisi jäsentä työskentelevät musiikin parissa, joten musiikki todella vie tätäkin bändiä. Kolme vaikuttaa Joensuussa ja kaksi Pieksämäki-Mikkeli akselilla. Groovin’Moovin on ollut kasassa jo yli 15 vuotta ja se itse mainitsee linjastaan näin: ”Annetaan hameiden helmojen heilua ikivihreitten tahtiin, muistellaan vanhoja diskomuuveja, rokataan kuin viimeistä päivää tai lauletaan yhteen ääneen uusimpia tämän päivän hittejä!”

Mahtavan musiikin lisäksi iltaan kuuluu maukkaat iltaeväät, hyvät juomat ja kiva porukka!

Portion Boys nähdään Kiteellä Laidunkauden Avauksessa huhtikuun lopulla. Hyvää musiikkia tarjoilevat myös Ilja Teppo ja Groovin’Moovin.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute