Sisältöjulkaisija

angle-left Koronatiedote 20.12.2021

Koronatiedote 20.12.2021

Kiteen kaupungin koronatiedote 20.12.2021

Koronatilanne on heikentynyt nopeasti Pohjois-Karjalassa ja Kiteellä. Alueella on todettu useita koronatartuntoja eri-ikäisten keskuudessa. Tartuntojen jäljitettävyys on joidenkin tapausten osalta ollut heikko. Vallitseva tilanne huomioiden on syytä pelätä tilanteen edelleen heikkenevän joulun molemmin puolin.   

Kiteen kaupunki toivoo, että tulevina viikkoina kaikki muistavat terveysturvallisen käyttäytymisen. Liiku muiden joukossa vain terveenä. Hakeudu koronatestiin matalalla kynnyksellä - nopeasti. Maskit, turvavälit ja käsihygienia tulee olla päivittäisessä käytössä. Omat rokotukset on myös hyvä saattaa ajan tasalle. Huolimattomalla käytöksellä levität tautia ja asetat muiden terveyden vaaraan tai pilaat heidän joulun ja vuodenvaihteen vieton. Seuraa myös kansallista koronatiedottamista. Omalla käytöksellä on suuri vaikutus kanssaihmisten terveyteen!  

Kiteen kaupungintalo on suljettuna 24.12.2021 - 2.1.2022. Kiteen uimahalli ja kirjasto tarjoavat palveluita juhlapyhät huomioivalla aikataululla. Heikkenevä koronatilanne voi kuitenkin aiheuttaa muutoksia palveluihin.  

Koronatestaus Kiteellä toimii arkipäivinä, myös tulevina viikkoina. 
Rokotukset jouluna – Ensimmäisen ja toisen rokotteen, sekä 60-70-vuotiaiden kolmansien rokotusten rokoteaikoja on saatavissa netissä https://www.siunsote.fi/koronarokotukset.

Sinivihreä koronaviruksen kuva

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute