Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen urheiluhistorianäyttely on nyt avautunut

Kiteen urheiluhistorianäyttely on nyt avautunut

Näyttelyssä on esillä mm. kiteeläisten saavutuksia MM-, EM-, PM- ja SM- kisoista. Lisäksi esillä on esillä Julia Krishtapovychin valokuvia Ukrainasta ennen Venäjän hyökkäyssotaa.

Näyttelykeskus Kiteellä avautui tällä viikolla uusi näyttely, jossa esitellään Kiteen urheiluhistoriaa. Näyttelyssä on esillä mm. kiteeläisten saavutuksia MM-, EM-, PM- ja SM- kisoista. Galleriassa teemana on vuorostaan taideolympialaiset. Lisäksi tilassa on paikallisten seinä, jossa nyt on esillä Julia Krishtapovychin valokuvia Ukrainasta ennen Venäjän hyökkäyssotaa.

Näyttelykeskus Kitee on kaupungin ylläpitämä usean näyttelyn kokonaisuus Kiteen keskustassa, joka koostuu useista eri näyttelykohteista. Näyttelykeskus on avoinna ympäri vuoden. Vuosittain vaihtuvia sisältöjä on yli 15. Näyttelyt koostuvat Arabian astiakokoelmasta, vaihtuvien näyttelyiden tilasta, Perinnehuoneesta, Minikinosta, Pienoisrautatiestä ja galleriasta, jossa on Pohjois-Karjalalaisten ammattitaiteilijoiden töitä, Taidelainaamo sekä paikallaisten seinä. Lisäksi näyttelykeskuksesta löytyy Putiikki, josta voi löytää paikallisten tekijöiden Kitee -aiheisia tuotteita.

Näyttelykeskus löytyy osoitteesta Kiteentie 5, ja tarkemmin näyttelyistä ja aukioloista voit lukea tästä

 

Paikallisten seinällä on nähtävillä nyt Julia Krishtapovychin näyttely.

Urheiluhistoriaan keskittyvässä näyttelyssä on paljon katsottavaa. 

Kuvassa Näyttelykeskus Kiteen näyttely. Kuva otettu sisätiloissa ja siinä näkyy pelipaitoja.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute