Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupunki jatkaa voimassa olevia koronasuosituksia ja palvelurajoituksia

Kiteen kaupunki jatkaa voimassa olevia koronasuosituksia ja palvelurajoituksia

Kiteen kaupunki on koronavirusepidemian perustasolla. Maskisuositus ja muutokset palveluissa jatkuvat toistaiseksi ennallaan. 

Siun sote tiedotti torstaina 25.2.2021 koronavirusepidemiatilanteen olevan kiihtymisvaiheessa Joensuun työssäkäyntialueella (Joensuu, Kontiolahti ja Liperi). Muualla maakunnassa ja myös Kiteen kaupungissa epidemia on perustasolla.

Tilanne voi kuitenkin muuttua hyvin nopeasti huonompaan suuntaan, minkä vuoksi Kiteellä jatketaan aiempien Siun soten suosituksien ja ohjeiden noudattamista. Kaupungin johtoryhmä päätti perjantaina 26.2.2021 pitää voimassa olevat linjaukset toistaiseksi ennallaan.

Tässä hetkessä meillä jokaisella on henkilökohtainen vastuu epidemiatilanteen hillitsemisessä. Kiteen kaupunki toivoo kaikilta asukkailtaan vastuullisuutta ja harkitsevaisuutta tilanteissa, joissa tartuntariskit ovat mahdollisia. On jokaisen asukkaan vastuulla noudattaa annettuja ohjeita ja suosituksia, jotta Kiteen epidemiatilanne saadaan jatkossakin pysymään rauhallisena.

Kiteen kaupunki seuraa koronatilanteen kehittymistä jatkuvasti ja reagoi siihen tarvittaessa. Ajankohtainen ohjeistus löytyy aina kaupungin verkkosivuilta.

Sini- ja vihreäsävyisiä vesivärein piirrettyjä koronaviruksia.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute