Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupungin vapaa-aikatilojen asteittainen avautuminen

Kiteen kaupungin vapaa-aikatilojen asteittainen avautuminen

Kiteen kaupungin vapaa-aikatiloja aletaan avata hallitusti kesäkuun alusta lähtien alla olevan suunnitelman mukaisesti. 
 

1.6.2020 ALKAEN:

Kirjastot avataan huomioiden viranomaisten (opetus- ja kulttuuriministeriö ja AVI) tulevat ohjeistukset mm. kokoontumisrajoitusten kontrollointiin liittyen. Lehtilukusaleja ja lehtisalin omatoimikäyttöä ei toistaiseksi avata. Aikakauslehtiä on mahdollista lainata lehtilukusalien ollessa suljettuina. Kirjastoissa otetaan riskiryhmiin kuuluvat asiakkaat huomioon ja heille rajataan asiointiaikaa tulevana kesänä. Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden tarkemmista asiointiajoista tiedotetaan kirjastojen osalta toukokuun loppuun mennessä.

Kiteen ja Kesälahden kirjastoissa noudatetaan viime kesän aukioloaikoja:

•Pääkirjasto ma-ti klo 12-19 ja ke-to-pe klo 10-16.30.
•Kesälahden kirjasto ma klo 12-18, ti-ke klo 10-15, to klo 10-17 ja pe klo 10-15.
 

Kulttuuritilat avataan hyödyntäen edelleen etäyhteyspalveluja mm. konserttien ja esitysten suhteen. Mahdollisesti paikalla olevan yleisön suhteen noudatetaan kokoontumisrajoituksia, turvaetäisyyksiä ja hygieniaohjeistuksia. 

Nuorisotilat Kiteellä ja Kesälahdella avataan. Sisätilatoiminnan painotus on ryhmätoiminnoissa, kuten erilaiset peli- ja elokuvaillat, päiväleiritoiminta, mopopajatoiminta, musiikkistudiotoiminta. Nuorisotoimintaa toteutetaan myös ulkotiloissa, esim. uimarannoilla. Heinäkuussa nuorisotilat ovat suljettu. 

Sisäliikuntatiloista Vespelin kuntosali ja liikuntasalit avataan. Riskiryhmiin kuuluvat asiakkaat otetaan huomioon ja heille rajataan asiointiaikaa tulevana kesänä. Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden tarkemmista kuntoiluajoista tiedotetaan toukokuun loppuun mennessä liikuntatoimesta.
 

MUIDEN TILOJEN AVAAMINEN:

Vespelin uimahalliosasto avataan yleisökäyttöön ma 3.8.2020 koronatilanteen niin salliessa. Koronatilanteen salliessa uimahallissa voidaan järjestää lasten uimakouluja heinä-elokuun vaihteessa.

Kesälahden paloaseman kuntosalin avaamisesta tiedotetaan myöhemmin. Paloaseman kuntosalin asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta siirtää kuntosaliaikaa Vespelin kuntosaliin kesän ajalle.

Kiteen ja Kesälahden seniorikuntosalit ja koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö avataan aikaisintaan 1.9.2020 koronatilanteen niin salliessa.

Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna viranomaisten kokoontumisrajoituksia ja etäisyys-/hygieniaohjeita noudattaen. Vapaa-aikatoimen osalta ulkotiloissa tullaan kesän 2020 aikana järjestämään erilaisia toimintoja kuntalaisille yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa viranomaisten ohjeistukset huomioiden. 

Lisätiedot: vapaa-aikapäällikkö Tapio Niskanen, p. 040 105 1189 tai tapio.niskanen@kitee.fi.

Kiteen kaupungintalo kesäisenä päivänä.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute