Sisältöjulkaisija

angle-left Kesla Oyj:n Kesälahden toimipiste juhli 50-vuotistaivalta avoimilla ovilla 12.6.2024

Kesla Oyj:n Kesälahden toimipiste juhli 50-vuotistaivalta avoimilla ovilla 12.6.2024

Kesla Oyj juhli 12.6.2024 Kesälahden toimipisteen 50-vuotisjuhlaa avoimin ovin. Yhtiön taustalla olevan yrityksen perusti Antti Kärkkäinen, toimintaa jatkanut ja kehittänyt Seppo Kärkkäinen ja nykyisin yhtiön hallituksen varapuheenjohtajana toimii Veli-Matti Kärkkäinen. 

Yhtiön tarina on alkanut pohjoiskarjalaisista kivisistä pelloista, mutta tie on ollut muuta kuin kivinen. Pellolta metsään siirtyneen Keslan toiminta on laajentunut Kesälahdelle, Joensuuhun, Ilomantsiin ja Saksan Appenweieriin. Nykyisin yhtiö tekee metsäteknologiatuotteita ja vientiin menee n. 60 % tuotteista yli 40:ään maahan. Yhtiö on kansainvälisesti menestyvä ja arvostettu yhteistyökumppani. 

Avoimien ovien päivän aluksi yhtiön perustaja Seppo Kärkkäinen lausui Kanteletarta ja muisteli yhtiön alkutaipaleita. 

Kiteen kaupunginjohtaja toi tilaisuuteen Kiteen kaupungin tervehdyksen ja onnittelut. 
 
Kuvassa: Kiteen kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen, keslalaisia perustaja Seppo Kärkkäinen, vs. toimitusjohtaja Ilkka Miettinen, hallituksen varapuheenjohtaja Veli-Matti Kärkkäinen sekä Kiteen kaupungilta elinkeinopäällikkö Risto Hiltunen ja kaupunginhallituksen jäsen Kari Pennanen. 

Tehdaskierrokselle jonotti lukuisia ryhmiä ja nähtävää kierroksella olikin. Huipputekniikkaa, robottihitsausta ja taitavien tekijöiden kädenjälkeä. Tehdasalueella esillä oli valmiita tuotteita ja työnäytöksiä.

 

Kiteen kaupunki onnittelee ja kiittää Kesla Oyj:tä hyvästä yhteistyöstä – Hyvää yhteistyötä ja menestystä edelleen!

Keslan ja Kiteen kaupungin johtoa seisomassa Kesälahden Keslan toimipisteen pihalla. Vasemmalta Jani Moström, Risto Hiltunen, Ilkka Miettinen, Kari Pennanen ja Pekka Hirvonen

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute