Sisältöjulkaisija

angle-left Innovaatiokilpailu 2020

Innovaatiokilpailu 2020

Voittajille luvassa tuhannen euron rahapalkinto!

Kiteen kaupunki etsii raikkaita ideoita Kiteen kehittämiseksi ja sen elinvoimaisuuden nostamiseksi uuteen iskuun. Jotta kaikki parhaat ajatukset varmasti löytyisivät, kaupunki polkaisee käyntiin Innovaatiokilpailun, johon jokainen kiteeläinen voi osallistua. Päästä luovuus valloilleen tai kaiva se loistava suunnitelmasi pöytälaatikosta pölyttymästä! 

Kilpailussa on omat sarjansa aikuisille ja lapsille/nuorille. Kummassakin on myös oma aiheensa. Aikuisten sarjaan voivat osallistua täysi-ikäiset ja he, jotka täyttävät 18 vuonna 2020. Lasten ja nuorten sarja on tarkoitettu kaikille tätä nuoremmille. 

Sarjat ja aiheet

Aikuisten sarjaan innovaatioita pyydetään aiheesta
Puhoksen alueen kehittäminen
Kiteen teollistuminen alkoi Puhoksesta. Tänäkin päivänä Puhoksen alue tarjoaa mahdollisuudet mihin vain: valmiita ja muunneltavia tiloja erilaiseen toimintaan on monenlaisia, yhteydet pelaavat ja tekijöitäkin löytyy. Uudelle, innovatiiviselle toiminnalle on nyt loistava hetki. Onko sinulla idea, joka puhaltaa Puhoksen uuteen nousukiitoon? Kerro se muillekin!

Lasten ja nuorten sarjassa ideoita odotetaan aiheesta
Mikä yritys, palvelu tai tapahtuma tekisi Kiteestä vielä paremman paikan asua?
Kaupungin hallintoa pyörittävät aikuiset, eivätkä he aina osaa ajatella asioita lasten tai nuorten kannalta. Nyt onkin mahtava tilaisuus tuoda julki se juttu, mitä Kiteellä tarvitaan! Ehkä juuri sinä pistät ehdotuksellasi asiat liikkeelle ja tuot kiteeläisille lapsille ja nuorille jotain uutta kivaa!

Osallistumisohjeet

Aikuisten sarjaan osallistutaan vapaamuotoisella, noin 2-4 sivun (A4, yksipuolinen) mittaisella selvityksellä tai suunnitelmalla ehdotettavasta liiketoiminnasta. Varsinaisia laskelmia emme tässä vaiheessa odota, mutta idea on esitettävä tyhjentävästi niin, että toteutuksesta saa selkeän käsityksen. Suunnitelmat toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen innovaatiokilpailu@kitee.fi

Lasten ja nuorten sarjaan osallistutaan vapaamuotoisella, 1-2 sivun (A4-koko, vain toiselle puolelle täytettynä) mittaisella esityksellä tai suunnitelmalla. Suunnitelma saa sisältää sekä tekstiä että kuvia ja sen voi toteuttaa käsin tai tietokoneella. Suunnitelmat toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen innovaatiokilpailu@kitee.fi tai palautetaan Kiteen kaupungintalon asiakaspalvelupisteessä sijaitsevaan idealaatikkoon.

Kilpailuun osallistutaan omalla nimellä - muistathan kertoa myös yhteystietosi!

Molemmissa sarjoissa voittaja saa tuhannen euron rahapalkinnon.

Kilpailuaikaa on 31.3.2020 saakka, voittajat julkaistaan huhtikuun puolivälissä.

Kotikutoiseen supersankariasuun pukeutunut henkilö osoittaa ideasta kertovaa lamppua.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

   YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute