Sisältöjulkaisija

angle-left Harrastamisen Suomen Mallin toteutus keväällä 2021

Harrastamisen Suomen Mallin toteutus keväällä 2021

Kiteen kaupunki on saanut valtionavustusta valtion pilottihankkeen Harrastamisen Suomen Mallin käytännön toteutusta varten kevätlukukaudelle 2021. Sivistyskeskuksen hakeman valtion rahoituksen avulla tarjotaan perusopetuksen 1-9 -luokan oppilaille maksuttomia harrastuksia ennen koulupäivää, koulupäivän yhteyteen tai heti sen jälkeen. Harrastukset toteutetaan lapsille ja nuorille marraskuussa 2020 toteutetun kyselyn perusteella. 
 

Harrastaminen on tärkeää jokaiselle lapselle. Harrastamisen Suomen malliin on saatu mukaan iso joukko Kiteen alueen eri harrastustoimijoita. Yhteisvoimin saadaan luotua lapsille ja nuorille uusia kokemuksia!

Tästä linkistä pääsee selaamaan Harrastamisen Suomen mallin Kiteen lukujärjestystä. Linkin takaa löytyvässä taulukossa näkyvät hankkeessa tällä hetkellä olevat harrastukset kevätlukukaudelle 2021. Myös lisäharrastuksia ja mahdollisia kutsu”kerhoja” on tarvittaessa valmius järjestää. Ilmoittautumiset pyydetään tekemään viikon 4 aikana.

Hankkeen aktiviteetit ja harrastukset ovat yksittäisten toimintojen osalta käynnistyneet tammikuun alusta. Suurin osa käynnistyy heti helmikuun alussa viikolla 5.


Lisätietoja: vs. sivistysjohtaja Matias Valoaho, matias.valoaho@kitee.fi, p. 040 105 1137

Liikuntasalissa jumppaavia lapsia takaa päin kuvattuna.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute