Työllistäminen

Kiteen kaupungin työllistämispalvelut

 

Kiteen kaupungin työllisyyspalvelut auttavat työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä sekä työnetsijöitä että työnantajia. Kaupungin työllisyystoimintaa ohjaa vuonna 2015 hyväksytty työllisyysohjelma.

 

Työnhakijalle

Kiteen seudun avoimet työpaikat löydät TE-palveluiden sivuilta.

Työllisyyspalveluiden tehtävänä on tukea pitkään työtä hakeneiden työllistymistä. Työhön ja työllistymiseen tähtääviä palveluita tarjotaan ensisijaisesti pitkäaikaistyöttömille. Niin ikään työttömät sekä työttömyysuhan alla olevat saavat tarvittaessa neuvontaa ja ohjausta tilanteeseensa.

Mikäli jäät työttömäksi, ota yhteyttä työllisyyssihteeri Arja Mieloseen.

 

Työnantajalle

Etsitkö työntekijää, muttet tiedä miten edetä? Tutustu tästä yrittäjille suunnattuihin kaupungin työllisyyspalveluihin.

Kaupungin työllisyyspalvelut tarjoavat työnantajille (paikallisille yrityksille ja yhdistyksille) rahoitusta työllistämiseen, kun työnantaja työllistää työllisyyspalvelujen asiakkaan. Voimme myös ohjata sopivia työnetsijöitä avoimiin työpaikkoihin. Työllisyyskoordinaattori Katja Asikainen neuvoo työantajan tukimahdollisuuksista.

 

Yhteen hiileen-hanke

Joka perjantai klo:9-12 Linkillä (Leipurintie 4) Yhteen hiileen-hankkeen järjestämää maksutonta toimintaa työttömille. Ei ennakkoilmoittautumista, tule tutustumaan!

Tarjolla on vertaistukea, vapaaehtoistoimintaa erilaisten järjestöjen ja yhdistysten kanssa, sosiaalista kanssakäymistä ja verkostoitumista, apua elämänhallintaan erilaisten ryhmien ja ammattihenkilöstön kanssa, tiloja harrastuksiin ja kerhotoimintaan, organisoitua säännöllistä ja mielekästä tekemistä ja välittämistä. Tutustu hankkeeseen tästä.

Ota yhteyttä

Työllisyyskoordinaattori Katja Asikainen, 040 105 11 81, katja.a.asikainen@kitee.fi

Työllisyyssihteeri Arja Mielonen, puh. 040 105 1018, arja.mielonen@kitee.fi