Tilojen vuokraus

Liikuntatilojen vuokraaminen
 

Tilavuokrauksiin liittyviä asioita hoitavat

Vastaava uimahallityöntekijä Helena Malinen p. 040 105 1171 (Vespelin osalta)
Liikuntatoimisto/Vapaa-aikapäällikkö Tapio Niskanen p. 040 105 1189 (koulujen liikuntasalit, Vespeli yms.)
s.postit: etunimi.sukunimi(a)kitee.fi

Liikuntasalien käyttövuorojen hakemuslomake.

Kiteen kaupungin sivistyskeskuksen maksut 1.8.2017 alkaen (sisältää mm. liikuntatilat, seurojen maksut.) löydät tästä.

Liikuntavuorojen haku

Vuosittain isoimpien koulujen liikuntasalivuorot (Arppe, Rantala, Kesälahti, Hutsi) sekä Vespelin liikuntasali- ja uimahallivuorot tulevat hakuun kesäkuussa. Hakulomakkeet toimitetaan liikuntatoimistoon  vapaa-aikapäällikölle. Viimeistään elokuun aikana jaetaan seuraavan toimintakauden vuorot.

Muina aikoina liikuntasalivuoroissa koulujen liikuntasalien osalta tai Vespelin vuorojen osalta ota yhteyttä liikuntatoimistoon tai Vespelin osalta Vespeliin.


Liikuntavuorot Kesälahden koulun liikuntasaliin:

Kesälahden koulun liikuntasalin vuorot (ma-pe klo 15-22, la-su klo 9-22) ovat haettavissa vuosittain kesäkuun aikana muiden Kiteen kaupungin isoimpien liikuntasalien tavoin. Liikuntasalin tilavarauslomakkeita saa kaupungin yhteispalvelupisteistä ja netistä (Palvelut-valikosta Liikunta ja ulkoilu ja sieltä Liikuntasalin tilavaraus). Vuoron vastuuhenkilö saa pukuhuoneen avaimen Kesälahden yhteispalvelupisteestä kuittausta vastaan. Avain palautetaan vuoron päätyttyä keväällä. Välinevarastossa olevaan vihkoon merkitään ryhmän nimi, käyntipäivämäärä ja osallistujien lukumäärä. Vuoroperuutuksista ilmoitetaan vuorojen vastuuhenkilöiden sähköpostiin tai tekstiviestillä, akuuteissa tilanteissa pukuhuoneen ovessa.


SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2017-2018:

Koulujen liikuntasalivuorot kaudelle 2017-2018 ovat päättyneet 30.4.2018. Kesäkaudelle 2018 (touko-elokuu) on vuoroja mahdollista saada Vespelin liikuntasaliin ja ryhmäliikuntatilaan. Vuorovarausasioissa ota yhteyttä Vespeliin tai vapaa-aikapäällikköön.

Kauden 2018-2019 vuorot ovat olleet haussa 11.8.2018 mennessä. Vuorot alkavat syyskuun alussa. Vapaana olevia vuoroja voi kysellä liikuntatoimistosta.

Kesäkauden 2018 vuorot:

Vespelin liikuntasali

Vespelin ryhmäliikuntatila


Paloaseman kuntosali