Ohjattu liikunta

Ohjattu liikunta


Kiteen kaupungin liikuntatoimella on paljon erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä ikäihmisille. Vesijumpat, kuntosaliryhmät, kuntovoimistelut ja tuolijumpparyhmät toimivat aktiivisesti alkysyksystä kevääseen. Liikuntatoimen henkilökunta ohjaa myös lapsiryhmiä mm. uimaopetuksen muodossa. Liikuntatoimi järjestää myös erilaisia liikuntatapahtumia, jotka soveltuvat vauvasta vaariin.

Myös paikalliset liikuntaseurat, -yritykset ja yksittäiset henkilöt sekä kansalaisopisto järjestävät monia eri liikuntaryhmiä ympäri vuoden.

---------------------------------

 

Ajankohtaista:

- Kiteeläisten liikuntaseurojen toimintakaudet ovat käynnissä, tutustu tarjontaan liikuntaseurojen kotisivuilta. Tästä pääset Kiteen liikuntaseuralistaukseen.

- Naisvoimistelijoiden liikuntaryhmistä lisätietoja naisvoimistelijoiden sivuilta.

- Keski-Karjalan kansalaisopiston liikuntaryhmistä lisätietoja kansalaisopiston opinto-ohjelmasta.

- Liikuntatoimen ikäihmisten ryhmät ovat käynnissä ja osaan ryhmistä mahtuu vielä. Lisätietoja Vespelistä tai liikuntatoimistosta Tapiolta, p. 040 105 1189.

----------------------------------

Soveltavan liikunnan kalenteri. Kaudelle 2018-2019 kalenteri ilmestynyt. Sähköinen versio tästä!

Kauden 2018-2019 kalenteri on noudettavissa seuraavista paikoista:

  • Kaupungintalo: asiointipiste/liikuntatoimisto ko 8.00-15.00
  • Urheilutalo-uimahalli VesPeli
  • Kiteen apteekki
  • Kiteen kirjasto
  • Kiteen terveyskeskus
  • Kesälahden kirjasto/asiointipiste

SENIORIKORTTI Seniorikortti on suosittu ja edullinen etu Kiteeläisille yli 65 -vuotiaille. Seniorikortin lunastamalla pääsee Vespeliin uimaan ja kuntosalille sekä liikuntatoimen liikuntaryhmiin. Kysy lisää liikuntatoimesta tai Vespelistä.

Lisäksi myös kuntosaliseniorikortti kiteeläisille yli 65 -vuotiaille, jonka lunastamalla pääsee Vespelin kuntosalille tai Kesälahden Paloaseman kuntosalille. Kysy lisää liikuntatoimesta tai Kesälahden Yhteispalvelupisteestä.
 

Yhteystiedot - ohjattu liikunta

 

Vapaa-aikapäällikkö Tapio Niskanen, p. 040 105 1189