Musiikki ja konsertit

Kevyttä ja vähän vakavampaakin musiikkia!

Musiikin harrastukseen hyviä mahdollisuuksia tarjoavat monien kuorojen (mm. Kiteen Mieskuoro, Kesälahden Mieslaulajat, Puruveden Laulu,  Feminetti, Kiteen ja Kesälahden kirkkkokuorot, Kiteen ortodkirkkokuoro) lisäksi mm. Keski-Karjalan musiikkiopisto, Keski-Karjalan kansalaisopisto.
Nuorisomusiikilla on Kiteellä vahvat perinteet, kaupungin nuorisotoimi kumppaneineen, Musiikkiopisto ja yksittäiset bändit sekä harrastajat pitävät mainetta yllä.  Monttu-Studiolla ovat Nightwishinkin juuret!
*************************************************
Kiteeläinen Anniina Luukkainen voitti
Kultainen Harmonikka 2016- kilpailun
! Lue tästä
Kuva:Karjalainen 


Maistiaisia
Kiteenarium-konsertista kesältä 2017

 

Ajankohtaista

HYVÄÄ JA KAUNISTA: Suomipopin klassikot ma 23.4. klo 19 Kiteesali. Puolustusvoimien varusmiessoittokunta esittää kotimaisen pop- ja rock-musiikin klassikoita sovitettuna isolle viihdeorkesterille. Liput 15/10 euroa.

Fingerstylekitaristi TOMI PALDANIUS ti 24.4. klo 19.00 Sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisen ravintolassa. Liput 10 euroa ennakkoon www.tomipaldanius.com ja ovelta 13 euroa.
Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

TAUNO & ANSA – Kaikkien aikojen suosikkipari KERRONNALLISESSA LAULUKOMEDIASSA ke 25.4. klo 19 Kiteesali. Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut Kulkurinvalssi, Mustat silmät…Tauno Paloa esittää Tangokuningas Tommi Soidinmäki ja Ansa Ikosta laulaja Eeva Saarenpää.


KEVÄTKUUTAMO pe 27.4. klo 18.30. Jaakko Kilpeläisen musiikkiopistotasokonsertti. Vapaa pääsy.