Musiikki ja konsertit

Kevyttä ja vähän vakavampaakin musiikkia!

Musiikin harrastukseen hyviä mahdollisuuksia tarjoavat monien kuorojen (mm. Kiteen Mieskuoro, Kesälahden Mieslaulajat, Puruveden Laulu,  Feminetti, Kiteen ja Kesälahden kirkkkokuorot, Kiteen ortodkirkkokuoro) lisäksi mm. Keski-Karjalan musiikkiopisto, Keski-Karjalan kansalaisopisto.
Nuorisomusiikilla on Kiteellä vahvat perinteet, kaupungin nuorisotoimi kumppaneineen, Musiikkiopisto ja yksittäiset bändit sekä harrastajat pitävät mainetta yllä.  Monttu-Studiolla ovat Nightwishinkin juuret!
*************************************************
Kiteeläinen Anniina Luukkainen voitti
Kultainen Harmonikka 2016- kilpailun
! Lue tästä
Kuva:Karjalainen

Ajankohtaista

KIELIN JA PALKEIN Itä-Helsingin musiikkiopiston harmonikka- ja kanteleryhmän Suomi 100-konsertti pe 24.11. klo 18.30 Kiteesalissa. Mukana myös Keski-Karjalan musiikkiopiston kantele- ja harmonikkaoppilaita. Vapaa pääsy

YHTEISLAULUA ke 29.11. klo 13.00 Kiteesalissa Sakari Takalan ja Leena Gröhn-Dimovin johdolla. Lauletaan perinteisiä jouluisia lauluja. Vapaa pääsy. Järj. K-K:n Hengitysyhdistys, Kiteen ev.lut.srk ja Kiteen kulttuuritoimi.

Kesälahti

Musiikkiyhtye ANKA
Sovintolassa to 23.11. klo 19.00. Runo-laulukonsertissa on teemana "Musiikkia ja runoja illan hämärästä aamun aurinkoon". Väliaika. Järj. Kesälahden Kulttuuriseura ja Kiteen kulttuuritoimi. Liput 10 euroa.

Kesälahden yksinlaulajien SUOMI 100-KONSERTTI su 26.11. klo 14.00 Puruvesisalissa Kesälahdella.. Ohjelmassa monipuolinen valikoima rakastetuimpia suomalaisia yksinlauluja klassisesta viihteeseen. Vapaa pääsy. Järj. Keski-Karjalan Kansalaisopisto.