Kunta työnantajana

Sopiva asuinpaikka

Kitee on n. 10 800 asukkaan kunta Pohjois-Karjalan eteläosassa. Kiteellä on kaksi kuntakeskusta: Kitee ja Kesälahti. Asumismuodoissa on mistä valita - tarjolla on myös omarantaisia omakotitontteja puhtaiden vesien äärellä!

Sopivat palvelut

Palvelut ovat lähellä ja sopivan kokoisia. Pienempi on parempi – palveluja saa tavarataloista erikoisliikkeisiin. Paikkakunnalla on päiväkodit, alakoulut, yläkoulut, lukio ja ammattiopetus.

Sopiva työpaikka

Kiteen kaupungilla työskentelee noin 330 teknisen toimen, sivistys- ja vapaa-aikatoimen sekä hallinnon ammattilaista. Hyvä työyhteisö  tukee uusia työntekijöitä.

Sopiva palkka

Kunta-alan palkat ovat kilpailukykyisiä. Pitkät lomat, työterveyshuolto, turvallinen työpaikka, hyvät eläke-edut ja työ lähellä ihmisiä – näillä asioilla on merkitystä!

Sopiva vapaa-aika

Kiteellä voit harrastaa monipuolisesti - liikuntaa autourheilusta sukeltamiseen ja veneilystä lentämiseen. Kulttuuriharrasteitakin on tarjolla laidasta laitaan - teatterista ja taiteista musiikkiin!

Sopiva sijainti

Kitee sijaitsee 6-tien varressa ja juna-asemien vieressä. Myös Venäjän raja mahdollisuuksineen on lähellä. Helppo lähteä ja tulla taas takaisin…

Kitee sopii myös sinulle!


Löytyykö näistä tehtävistä sinulle mieluisa?Seuraa avoimia työpaikkoja tai jätä avoin hakemus Avoimet työpaikat sivulta