Kulttuuriavustukset

Kiteen kaupungin kulttuuritoimen kohdeavustuksia voi hakea koko vuoden ajan kirjallisella hakemuksella. Täytettävän, tulostettavan tai sähköpostilla lähetettävän kohdeavustuksen hakulomakkeen saat täältä.(Asiakirja on avattava Adobe Reader-ohjelmaan täyttämistä varten)

KITEEN VAPAA-AIKAPALVELUIDEN AVUSTUSPERIAATTEET
Kiteen sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan päätös § 61 19.6.2013     363/12/2013

Kiteen liikunta- kulttuuri- ja nuorisotoimi myöntävät kohdeavustuksia kiteeläisille ja keskikarjalaisille yhdistyksille ja järjestöille, joiden toiminta tapahtuu Kiteellä.
Kulttuuritoimen avustuksilla on tarkoitus edistää, kehittää ja monipuolistaa Kiteen kulttuuritarjontaa, taide-elämää, kotiseututyötä ja kulttuurityön vapaata kansalaistoimintaa.

Avustusperiaatteet kokonaisuudessaan löytyvät tästä linkistä.

 


********************************************************************************

Maakuntarahastot järjestivät yhteisen apurahainfotilaisuuden 23.1.2018 Oulussa.

Tilaisuudessa asiantuntijamme kertoivat apurahahausta sekä vastasivat yleisön kysymyksiin. Tilaisuutta oli mahdollisuus seurata suorana ja myös jälkikäteen tallenteena: www.facebook.com/kulttuurirahasto tai www.youtube.com/kulttuurirahasto.

"Viime vuosina apurahahakemusten määrä on kasvanut. Samanaikaisesti erityyppisiä rahoitusmuotoja ja hakuja on kohdistettu yhä laajemmin taiteen alueella toimiville ammattikunnille varsinaisen taiteellisen työn jäädessä prosentuaalisesti pienempään osaan. Monesti yksittäisen taiteilijan tekemä hakemus joutuu kilpailemaan yhteisöjen ja jopa yritysten hakemusten kanssa."


**************************************************************************************

Taiteen edistämiskeskuksen sivuilla on kattavasti tietoa muista kulttuuriin ja eri taiteenaloihin liittyvistä maakunnallisista ja valtakunnallisista avustuksista.
********************************************************************************
Runsaasti tietoa erI säätiöiden tarjoamista avustuksista löytyy täältä:
Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta
********************************************************************************