Kiteen kuvataidekouluTOTETUTAMME LASTEN JA NUORTEN KUVATAIDEKURSSEJA, JOTKA EIVÄT KAIKILTA OSIN PERUSTU VALTAKUNNALLISEEN KUVATAITEEN PERUSOPETUKSEN OPETUSSUUNNITELMAAN.

TIETOA KUVATAIDEKOULUSTA

Kiteen kuvataidekoulu antaa kuvataiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaisesti. Koulu on tarkoitettu pääasiassa 7-17-vuotiaille. Sen tavoitteena on täydentää ja syventää kuvataiteen opetusta ja tarjota mahdollisuus pitkäjänteiselle taiteen harrastamiselle. Opiskelussa edetään perustaitojen oppimisesta syventäviin työpajaopintoihin ja eri tekniikoiden hallintaan.

Taide kehittää persoonallisuutta, herkkyyttä, havainnointitaitoja sekä vertailevaa ajattelukykyä. Kuvataidekoulun opinnoista on hyötyä mm. kuvataide-, muotoilu- ja arkkitehtuurialan sekä monien muiden alojen opintoihin hakeutumisessa.

Koulun suuntautumisalueita ovat mm. maalaus, piirustus, grafiikka, kolmiulotteinen työskentely (savityöt ja rakentelu) sekä median eri alueet (valokuvaus, video ja tietokoneohjelmat).

 


 


 

ILMOITTAUTUMINEN JA YHTEYSTIEDOT

Kuvataidekoulun lukuvuosi alkaa syyskuussa ja kestää seuraavan vuoden toukokuuhun. Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa elokuussa. Vanhat oppilaat voivat ilmoittautua seuraavan lukuvuoden ryhmiin jo keväällä. Oppilaaksi voi ilmoittautua myös lukuvuoden aikana, mikäli ryhmissä on tilaa.

 

Ilmoittautuminen kuvataidekoulun oppilaaksi
Eija Mujunen 040 105 1148
sähköposti: eija.mujunen@kitee.fi

---------------------------------------------------------------------------------

Opetussisältöihin liittyvät tiedustelut
Kaisa Jussila 040 771 0729, Taru Heikura 050 322 2432

---------------------------------------------------------------------------------

Osoite
Kuvataidekoulun luokka löytyy osoitteesta Ilmarinen, opetustila 122, 1.krs, Koulutie 3, 82500 Kitee.

 

Ilmoittautumislomakkeen voit myös tulostaa tästä ja postittaa opiston toimistoon.

Kuvia Kiteen kuvataidekoulun näyttelyistä.

 

Kevätnäyttelyn satoa vuosien varrelta