Työllistäminen

Kiteen kaupungin työllistämispalvelut

 

Kiteen kaupungin työllisyyspalvelut auttavat työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä sekä työnetsijöitä että työnantajia.

Työnhakijalle

Kiteen seudun avoimet työpaikat löydät TE-palveluiden sivuilta.

Työllisyyspalveluiden tehtävänä on tukea pitkään työtä hakeneiden työllistymistä. Työhön ja työllistymiseen tähtääviä palveluita tarjotaan ensisijaisesti pitkäaikaistyöttömille. Niin ikään työttömät sekä työttömyysuhan alla olevat saavat tarvittaessa neuvontaa ja ohjausta tilanteeseensa.

Mikäli jäät työttömäksi, ota yhteyttä työllisyyssihteeri Arja Mieloseen.

 

Työnantajalle

Etsitkö työntekijää, muttet tiedä miten edetä? Tutustu tästä yrittäjille suunnattuihin kaupungin työllisyyspalveluihin.

Kaupungin työllisyyspalvelut tarjoavat työnantajille (paikallisille yrityksille ja yhdistyksille) rahoitusta työllistämiseen, kun työnantaja työllistää työllisyyspalvelujen asiakkaan. Voimme myös ohjata sopivia työnetsijöitä avoimiin työpaikkoihin. Työllisyyskoordinaattori Katja Asikainen neuvoo työantajan tukimahdollisuuksista.

 

Ohjaamo Kitee

"Kun et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!"

Ohjaamo Kitee toimii nuoriso- ja yhteisötila Linkillä (Leipurintie 4). Ohjaamon tavoitteena on auttaa alle 30-vuotiaita työllistymisessä, koulutukseen hakeutumisessa ja edistää osallisuutta tarjoamalla tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluita. Tavoitteena on tarjota kaikki palvelut nuorille yhdeltä luukulta. Kiteen Ohjaamon toiminnassa mukana ovat kaupungin nuorisotyö ja työllisyyspalvelut, Siun sote ja TE-toimisto.

Ohjaamo Kiteen tavoitat: ohjaamokitee@gmail.com sekä Facebookista ja Instagramista: @ohjaamokitee

 

Yhteen hiileen-hanke

Joka perjantai klo:9-12 Linkillä (Leipurintie 4) Yhteen hiileen-hankkeen järjestämää maksutonta toimintaa työttömille. Ei ennakkoilmoittautumista, tule tutustumaan!

Tarjolla on vertaistukea, vapaaehtoistoimintaa erilaisten järjestöjen ja yhdistysten kanssa, sosiaalista kanssakäymistä ja verkostoitumista, apua elämänhallintaan erilaisten ryhmien ja ammattihenkilöstön kanssa, tiloja harrastuksiin ja kerhotoimintaan, organisoitua säännöllistä ja mielekästä tekemistä ja välittämistä. Tutustu hankkeeseen tästä.

Ota yhteyttä

Työllisyyskoordinaattori Arja Mielonen, puh. 040 105 1018, arja.mielonen@kitee.fi